Written by 12:21 Άρθρα

Συνάντηση Συντονιστικού Νηπιαγωγών την Τετάρτη 1 Οκτώβρη και ώρα 18.30μ.μ. στα γραφεία της ΔΟΕ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

www.nipiagogoi.gr

Συνάδελφοι/συναδέλφισσες

Οι εξελίξεις στην εκπαίδευση είναι μεγάλες. Πολύ σύντομα έρχονται θεσμικές αλλαγές, οι οποίες θα διαλύσουν -στην κυριολεξία- το Νηπιαγωγείο και τους  Νηπιαγωγούς.

Η αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας που συνδέεται με το ΠΔ της αξιολόγησης, οι   συγχωνεύσεις –συνενώσεις Νηπιαγωγείων σε πολυθέσιες   μονάδες,  η τρομοκρατία  προς τους συναδέλφους από τους «αξιολογημένους» σχολικούς συμβούλους, η υποχρηματοδότηση της παιδείας και η μετακύλιση των δαπανών στους γονείς, οι μηδενικοί διορισμοί , η αυξανόμενη διοικητική εργασία των προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων ( οι οποίες/οι έχουν πλήρες διδακτικό ωράριο) ,  τα τμήματα με μεγάλο αριθμό νηπίων ειδικά  στα αστικά κέντρα, η μη αναπλήρωσή μας σε περίπτωση ασθενείας,  οι ακατάλληλες και επικίνδυνες κτιριακές δομές, εντείνουν τα προβλήματα στη λειτουργία των Νηπιαγωγείων και να δυσχεραίνουν το έργο των Νηπιαγωγών.

Η παρουσία μας είναι απαραίτητη για να σχεδιαστούν οι μελλοντικές  μαζικές και ενιαίες μας κινήσεις.

Συνάντηση Συντονιστικού Νηπιαγωγών

την   Τετάρτη 1 Οκτώβρη

και ώρα 18.30μ.μ. στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α, Σύνταγμα)

Last modified: 29 Σεπτεμβρίου 2014