Written by 19:48 Αποφάσεις Δ.Σ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.                                 Αγ. Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2007
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»                                                            Αρ. Πρωτ.: 20
Γιαβάση 7 – 15242
Αγία Παρασκευή                                                                     Προς:
Τηλ-Fax: 2106399318                                            Όλους τους Εκπ/κους Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»                                                             μέλη του Συλλόγου μας
email:info@syllogosperiklis.gr

Θέμα 1οΔίωρη διευκολυντική στάση εργασία Πέμπτη 1/3/07

Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., για να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στο νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Πέμπτη 1/3/07 και ώρα 12.30 μ.μ. στα προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, κήρυξε 2ωρη στάση εργασίας για τις δύο τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και τις δύο πρώτες ώρες του απογευματινού.

Θέμα 2οΑπεργιακό ταμείο

Κατά τη διάρκεια τη μεγαλειώδους απεργίας μας το Δ.Σ. είχε αποφασίσει να δημιουργήσει απεργιακό ταμείο και τώρα ήρθε η στιγμή να γίνει ο απολογισμός του απεργιακού ταμείου του Συλλόγου μας.

Τα συνολικά έσοδα του ανήλθαν στο ποσό των 6.225€. Από αυτά διατέθηκε για ενίσχυση απεργούντων συναδέλφων το ποσό των 1.400€ και τα υπόλοιπα 4.825€ θα κατατεθούν σε λογαριασμό του Συλλόγου ανεξάρτητο από αυτό στον οποίο βρίσκονται τα χρήματα του ταμείου μας. Επίσης αποφασίστηκε αυτός ο λογαριασμός να ενισχύεται κάθε χρόνο ώστε να υπάρχει ένα ποσό που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον για ανάλογες περιπτώσεις.

Θέμα 3οΤακτικές Συνεδριάσεις Διοικητικού Συμβουλίου

Η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας θα γίνεται κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα και ώρα 08:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου. Είναι αυτονόητο ότι μπορούν, όποιοι συνάδελφοι επιθυμούν, να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις αυτές. Σε ότι αφορά τις έκτακτες συνεδριάσεις είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να ενημερώνεστε από τα μέλη του Δ.Σ.

Θέμα 4οΈκδοση ή ανανέωση κάρτας ελεύθερης εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Όποια/ος συνάδελφος επιθυμεί έκδοση ή ανανέωση κάρτας ελεύθερης εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, θα πρέπει να υποβάλλει αίτηση και δικαιολογητικά (2 φωτογραφίες και βεβαίωση ότι είναι εκπαιδευτικός από τον Δ/ντή του σχολείου του ή από το Γραφείο που ανήκει) αυτοπροσώπως ή ανά σχολείο σε κάποια από τις Εφορείες Αρχαιοτήτων που υπάρχουν. Ενδεικτικά σας δίνουμε τα στοιχεία δυο μουσείων όπου υπάρχουν αντίστοιχες υπηρεσίες

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Τοσίτσα 1, Αθήνα 106 82

Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Βασιλίσσης Σοφίας 22, 106 75 Αθήνα

210-72.11.027 , 72.32.178

Θέμα 5οΕπιταγές για την πιστοποίηση των εκπαιδευτικών για την Κοινωνία της Πληροφορίας

Όσες συναδέλφισσες/οι έχουν περάσει την πιστοποίηση του προγράμματος «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών στην Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην Εκπαίδευση» και έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά στην Επιτροπή Επιμόρφωσης Β’ Αθήνας παρακαλούνται να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://dide-v-ath.att.sch.gr, για να ενημερώνονται αν έχουν βγει οι επιταγές τους και να εισπράξουν τα χρήματα που διακιούνται.

Θέμα 6οΠρακτικά ημερίδας Χανίων

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2007 η ΔΟΕ σε συνεργασία με το Σύλλογο Δ/Ν Χανίων διοργάνωσε στο Πολιτιστικό Κέντρο Χανίων ημερίδα με θέμα: «Δάσκαλος – Σχολείο και Κοινωνία» με εισηγητές τους:

1. Σήφη Μπουζάκη, Καθηγητή Ιστορίας Εκπαίδευσης, Πανεπιστημίου Πατρών
  2. Γκολέμη Νάσο, Δημοσιογράφος της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
  3. Μάριο Μιχαηλίδη, Δρ. Κοιν. Επιστημών
  4. Λουκά Καβακλή (Δάσκαλο)

Ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του συνάδελφο Βασίλης Φουρτούνη. Τους χαιρετισμούς και τις εισηγήσεις της ημερίδας μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα του Συλλόγου μας, στη διεύθυνση:

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου μας

ypografi_proedros_grammateas