Written by 15:34 Αποφάσεις Δ.Σ.

Υπενθύμιση για την εκδήλωσης στο Θέατρο Ρεματιάς και για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Γιαβάση 7 -15242
Αγία Παρασκευή
Τηλ-Fax: 2106399318
info@syllogosperiklis.gr

Αγ. Παρασκευή 5 Ιουνίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 59

Προς:

Όλους τους Εκπ/κους Π.Ε. μέλη του Συλλόγου μας

Κοιν.: ΔΟΕ

Σας υπενθυμίζουμε:

Α. Δευτέρα 6/6/2011, ώρα 9:00 μ.μ. στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, η Μουσική Ομάδα του Συλλόγου μας θα παρουσιάσει ένα μουσικό αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Γκάτσο.

Επίσης η Χορευτική Ομάδα του Συλλόγου μας θα χορέψει παραδοσιακούς και Λαϊκούς χορούς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλες και όλους.

Β. Τρίτη 7 Ιουνίου και ώρα 6.30 στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου έχει προκηρυχτεί η 3η και τελευταία Γενική Συνέλευση με την ίδια ημερήσια διάταξη της αρχικής.

Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους στη Γενική Συνέλευση διότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι σοβαρά. Επίσης ενημερώνουμε ότι για να διεξαχθούν οι εκλογές είναι απαραίτητη η απαρτία στη συνέλευση της Τρίτης, προκειμένου να εκλεγούν εφορευτικές επιτροπές. Στο χώρο της Συνέλευσης θα υπάρχει κατάσταση για υπογραφές, δεδομένου ότι για τη συμμετοχή μας στη πρώτη άκαρπη Συνέλευση έχει ήδη δοθεί άδεια.

Οι εκλογές για τους αντιπροσώπους θα διεξαχθούν την επόμενη μέρα, Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011ώρα 14.00-19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου.

enim_25-11-2010_clip_image002

Last modified: 5 Ιουνίου 2011