Written by 17:35 Πολιτισμός>Εκδηλώσεις>Δραστηριότητες Συλλόγου

Εκδήλωση Μουσικής και Χορευτικής Ομάδας στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου (06/06/2011)

Εκδήλωση Μουσικής και Χορευτικής Ομάδας στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου
Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011
Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 η χορευτική και μουσική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ», οργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χορευτική και μουσική εκδήλωση στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Από νωρίς καταλάβαμε ότι στις 9 το βράδυ που θα άρχιζε η παράσταση το θέατρο θα ήταν γεμάτο, όπως και έγινε.

Η εκδήλωση άρχισε με τη χορευτική ομάδα που χόρεψε τρεις παραδοσιακούς και δυο λαϊκούς χορούς. Την ομάδα αποτελούσαν οι εξής συνάδελφοι: Ευαγγελία Μύτικα, Κλημεντία Σούτη, Βαγγέλης Μακρής, Στέλλα Παπαρίδου, Γιώτα Καμπόσου, Θανάσης Θεοδώρου, Γιώτα Κεσούδη, Παναγιώτης Τσώνης, Γιάννα Μούρκου, Βασίλης Φουρτούνης, Έφη Μάνου και η Ράνια Ποντικού η οποία δίδαξε αφιλοκερδώς στην ομάδα τους χορούς όλη τη χρονιά.

Ακολούθησε η παιδική χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης και του 3ου Δημ. Σχολείου Γέρακα, υπό την καθοδήγηση της Μαριάννας Φερετζάκη.

Τέλος η Μουσική Ομάδα του Συλλόγου μας παρουσίασε ένα μουσικό αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Γκάτσο.

Η μουσική ομάδα αποτελείται από τους εξής συναδέλφους: Αλεξόπουλος Δημήτρης (κιθάρα-τραγούδι), Βιτσικουνάκη Μαρία (τραγούδι), Δημητρακόπουλος Χρήστος (κρουστά), Κωνσταντακόπουλος Δημήτρης (μπουζούκι – τραγούδι), Μανίκας Κώστας (βιολί), Παπαβρόντος Βασίλης (τραγούδι), Τάτσιος Στέργιος (τραγούδι), Τζανετουλάκου Ιουλία (πιάνο) και Φερετζάκη Μαριάννα (τραγούδι).

Ανάγνωση κειμένων και απαγγελία ποιημάτων από τη συνάδελφο κα ηθοποιό Λένα Φραγκούλη.

Η εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμα και χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας Γιάννη Μπέλεση. Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Κώστα Μανιάτη και το Διευθυντή της Β’ Διεύθυνσης Αθήνας κ. Παρασκευά Βεντήρη.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Θεοδώρου, ο πρώην διευθυντής της Β’ Διεύθυνσης Αθήνας κ.Σταύρος Χαραλάμπους, ο Αιρετός του Συλλόγου μας Γιάννης Λογοθέτης, καθώς και η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Δώρα Παπαδάκη.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Last modified: 6 Ιουνίου 2011