Written by 20:35 Αποφάσεις Δ.Σ., Αρχική Σελίδα

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας , που θα γίνει στις 26-11-2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:30 θα διεξαχθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού (Περικλέους 53).

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας  « Ο Περικλής» πραγματοποιούνται αμέσως μετά τη λήξη της Γ.Σ. από  2μ.μ έως 7.00μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Δικαίωμα να είναι μέλη του Συλλόγου μας και να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες  έχουν όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν στα σχολεία που ανήκουν στο Σύλλογο μας  με οποιαδήποτε εργασιακή σχέση (μόνιμοι, αποσπασμένοι, αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου, μεταταχθέντες από τη Β/θμια κλπ)  και είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.

Για τους συναδέλφους μόνιμους που μισθοδοτούνται από τη Δ/νση Β΄ Αθήνας (όχι οι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ και οι αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΠΕ ή ΠΥΣΔΕ) η παρακράτηση της συνδικαλιστικής τους  συνδρομής θα γίνει από την μισθοδοσία τους.  Οι συνάδελφοι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ, αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΠΕ ή από ΠΥΣΔΕ και μεταταχθέντες καλούνται να πληρώσουν τη συνδρομή τους την ημέρα των εκλογών στον ταμία του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι η συνδρομή για τους μόνιμους και αναπληρωτές πλήρους ωραρίου (ΕΣΠΑ ή κρατικού προϋπολογισμού) είναι 30€.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η Πρόεδρος                                                      Η Γεν. Γραμματέας

Ηλέκτρα Μήτσουρα                                             Άννα Μάγια Σταυροπούλου

Last modified: 17 Νοεμβρίου 2014