Written by 20:31 Slider, Αποφάσεις Δ.Σ., Αρχική Σελίδα

Συνέλευση και εκλογές του Συλλόγου μας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Ευεργέτου Γιαβάση 7  – 15342
Αγία Παρασκευή
Τηλ-Fax: 2106399318
info@syllogosperiklis.gr

Αγία Παρασκευή,    21/11/2023
Αρ. Πρωτ. : 143

Προς:  συναδέλφους μέλη του Συλλόγου μας,  ΔΟΕ , Συλλόγους Εκπ/κών

Τακτική Γενική Συνέλευση  : Τετάρτη  13/12/23 , 18:00  –

1ο Δ.Σχ.Χολαργού, Περικλέους 53

Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Πέμπτη 14/12/23  , 11:00 – 20:00

1ο Δ.Σχ.Χολαργού,  Περικλέους 53  (σχολεία Αγ. Παρασκευής , Χολαργού , Παπάγου , Π. Ψυχικού , Ν. Ψυχικού , Φιλοθέης)

16ο Δ.Σχ.Χαλανδρίου, Αντώνη Τριτση και Παπανικολάου  (σχολεία Π. Πεντέλης , Ν. Πεντέλης , Βριλησσίων , Χαλανδρίου ) .

Τακτική  Γενική Συνέλευση

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι ,

Το Δ.Σ.  του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. « Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ » , καλεί σύμφωνα με το καταστατικό του όλα τα μέλη του στην  Τακτική  Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023  στις 18:00 στο 1ο Δ.Σχ.Χολαργού .

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος  στη Γενική Συνέλευση   Η συμμετοχή μας  στη Γ.Σ είναι απαραίτητη .

Ενημερώνουμε ότι οι αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΠΕ  και οι αναπληρωτές  πρέπει να καταβάλουν την συνδρομή τους την ημέρα των εκλογών  ή να έχουν καταθέσει τη συνδρομή τους ηλεκτρονικά  στον λογαριασμό  του συλλόγου με τα ακόλουθα στοιχεία: Τράπεζα Πειραιώς   ΙΒΑΝ :  GR 2101714290006429040030920

Η  συνδρομή των συναδέλφων  που μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας θα παρακρατηθεί από τη μισθοδοσία με την ενυπόγραφη  συναίνεσή τους.  Θα υπάρχει και σχετική δήλωσή για συμπλήρωση και υπογραφή και  τις ημέρες της Γ.Σ. και των εκλογών.

Η συνδρομή για τους μόνιμους συναδέλφους είναι 30 €  ενώ η συνδρομή για τους αναπληρωτές πλήρους ωραρίου ορίζεται στα 10 €. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Εκλογές

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. « Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ » θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου από  11:00 μέχρι   20:00  σε δύο εκλογικά  τμήματα .

• Στο 1ο Δ.Σχ.Χολαργού  όσοι  υπηρετούν στα σχολεία Αγ. Παρασκευής , Χολαργού , Παπάγου , Π. Ψυχικού , Ν. Ψυχικού , Φιλοθέης και
  • Στο 16ο Δ.Σχ.Χαλανδρίου όσοι  υπηρετούν στα σχολεία Π. Πεντέλης , Ν. Πεντέλης , Βριλησσίων , Χαλανδρίου .

Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα.

Η Τετάρτη  13/12/23 και η Πέμπτη  14/12/23 είναι σημαντικές ημέρες για το Σωματείο μας .

Το Υπουργείο Παιδείας εφαρμόζοντας τον νόμο Χατζηδάκη φέρνει εμπόδια στην άσκηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων μας και δεν χορηγεί άδεια για την πραγματοποίηση των Γ.Σ. και των εκλογών στα εκπαιδευτικά σωματεία.

H συμμετοχή όλων μας στη Γ.Σ. και τις εκλογές του συλλόγου είναι χρήσιμη και αναγκαία.

Με τη μαζική μας συμμετοχή στη Γ.Σ. και στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας  όπου  θα καθορίσουμε τι σωματείο θα έχουμε το επόμενο διάστημα και το πώς και προς ποια κατεύθυνση θα δράσουμε  για την ικανοποίηση όλων των αναγκών μας  δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην κυβέρνηση ότι η μεθόδευσή της να διαλύσει το συνδικαλιστικό κίνημα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ , απαντάμε στη μεγάλη επίθεση στη δομή και το περιεχόμενο του δημόσιου σχολείου, για την αυτονομία και την αξιολόγηση, αλλά και τις απαγορεύσεις και την τρομοκρατία!

Η παρουσία μας και η συμμετοχή μας στη συζήτηση και στη λήψη των αποφάσεων για όλα όσα μας αφορούν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα συνδικάτο που οι αποφάσεις θα παίρνονται από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές των αγώνων, για ένα σύλλογο πραγματικό πρωταγωνιστή στις ιστορικής σημασίας μάχες της περιόδου, που μακριά από τις λογικές της αδράνειας και της ήττας θα ξεδιπλώνει τη δράση του με αυτοτέλεια από το κράτος και τους μηχανισμούς του, με μοναδική δέσμευση την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αναγκών της εργαζόμενης πλειοψηφίας και της εκπαίδευσης, με αγωνιστικότητα, ταξική ενότητα και ανασυγκρότηση.

.

Last modified: 12 Δεκεμβρίου 2023