Written by 21:54 Slider, Αρχική Σελίδα

ΣΕΠΕ-ΕΛΜΕ: Μεγάλη Συναυλία Αλληλεγγύης στον Αγώνα των Εκπαιδευτικών Τρίτη 23/4 7μ.μ. Προπύλαια

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Τρίτη 23 Απρίλη, 7μ.μ., στα Προπύλαια

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. “Ο Περικλής” συμμετέχει μαζί με άλλους Συλλόγους Π.Ε. και ΕΛΜΕ στην οργάνωση της συναυλίας αλληλεγγύης στον αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στην αξιολόγηση- εμπορευματοποίηση της παιδείας, στον αυταρχισμό και στο χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία

Η συναυλία αλληλεγγύης διοργανώνεται για τον  αγώνα των εκπαιδευτικών για δημόσια δωρεάν παιδεία για όλους, ενάντια στην αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση-εμπορευματοποίηση της παιδείας, στον αυταρχισμό και το χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία  την Τρίτη 23 Απρίλη, 7μ.μ., στα Προπύλαια

Συμμετέχουν:

ΑΛΚΜΑΝ, Φωτεινή Βελεσιώτου, Η γιορτή για τον Παύλο Σιδηρόπουλο (Κυριάκος Δαρίβας, Βασίλης Σπυρόπουλος, Νίκος Εφεντάκης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Frank Panx, Γιώργος Λαγγουρέτος, Αλέξανδρος Δάικος), Coyote’s Arrow, Αλέξανδρος Κτιστάκης,  Ναταλία Κωτσάνη (encardia), Magic de Spell, Δημήτρης Μητσοτάκης,  Panx Romana,

Βαγγέλης Παπαγεωργίου (encardia), Σωτήρης Πατραγιάνης καιμέλη Κομπανίας, Kωνσταντίνος Πετρόπουλος, ρεβΑνς, Υπεραστικοί, Γιάννης Χαλκιαδάκης

Last modified: 21 Απριλίου 2024