Written by 07:50 Αιρετοί, Αρχική Σελίδα

Πρώτα μετακινούν παράνομα εκπαιδευτικούς και μετά προσλαμβάνουν αναπληρωτές…του αιρετού Δ. Πολυχρονιάδη

ΔΗΛΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας Δ. Πολυχρονιάδη

28 – 9 – 2013

Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ και τη διορισμένη από αυτήν διοίκηση της Εκπ/σης για την ανάλγητη – αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθούν με στόχο την κατάργηση – περιστολή των εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζόμενων εκπαιδευτικών.

Λίγες ημέρες μετά την παράνομη και παράτυπη μετακίνηση εκατοντάδων μόνιμων εκπαιδευτικών της Π. Ε. από τα ΠΥΣΠΕ Α΄, Β΄ & Γ΄ Αθήνας το ΥΠΑΙΘ προχώρησε στην πρόσληψη αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ για την κάλυψη αναγκών στα ολοήμερα σχολεία των Διευθύνσεων Π. Ε. από τις οποίες μετακίνησε μόνιμους εκπαιδευτικούς, επιβεβαιώνοντας περίτρανα τις καταγγελίες μας περί πλασματικών και ψεύτικων πλεονασμάτων σε εκπαιδευτικούς, τα οποία το ΥΠΑΙΘ κατασκεύασε μόνο και μόνο για να μετακινήσει εκατοντάδες εκπαιδευτικούς από τα ΠΥΣΠΕ που ανήκουν, καταργώντας εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις (αμετάθετο – οργανικότητα) των εκπαιδευτικών της Π. Ε.

Οι ανερμάτιστες αυτές αντιλαϊκές πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση των μνημονίων, της ΕΕ και του ΔΝΤ στερούνται κάθε έννοια λογικής, αφού ο μοναδικός τους στόχος είναι το χτύπημα της σταθερής και μόνιμης εργασίας στο χώρο της εκπαίδευσης και η δημιουργία χιλιάδων διαθέσιμων και τελικά απολυμένων εργαζόμενων εκπαιδευτικών, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών στο χώρο της Δημόσιας Εκπ/σης.

Σε ότι μας αφορά δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε με τη συμμετοχή μας στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας οποιαδήποτε παρανομία και παρατυπία του ΥΠΑΙΘ και της διοίκησης της εκπ/σης.

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΠΥΣΠΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ

Καλούμε τους συναδέλφους μας δασκάλους που μετακινήθηκαν από τις Διευθύνσεις Π. Ε. Α΄, Β΄ & Γ΄ Αθήνας να συμμετάσχουν την Κυριακή  29 – 9 – 2013 στις 18:00 στη σύσκεψη – συνέλευση συντονισμού που διοργανώνεται από Συλλόγους Π. Ε. της Αττικής στα γραφεία της Δ. Ο. Ε., ώστε να συντονίσουμε όλοι μαζί τις ενέργειές μας και την παραπέρα δράση μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ/ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ –  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΥΣΠΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ – ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Δημήτρης Πολυχρονιάδης Αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας  6945394406, 6943235498,  2108068683(οικία), 2108020697(σχολείο)  dimpol1968@gmail.com

Last modified: 29 Σεπτεμβρίου 2013