Written by 22:03 Αρχική Σελίδα

Μετά από παρέμβαση του Συλλόγου μας Περικλή, ανάκληση της υποχρεωτικότητας της κλήσης των συναδέλφων από το Σχ. σύμβουλο Π.Γαλάνη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Γιαβάση 7 -15242
Αγία Παρασκευή

Τηλ-Fax: 2106399318
info@syllogosperiklis.gr

Αγ. Παρασκευή,  10 Απριλίου  2014
Αρ. Πρωτ. 83

Προς: Τους συναδέλφους μέλη του συλλόγου  μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περί συνάντησης εργασίας εκτός εργασιακού ωραρίου του Σχολικού Συμβούλου κ. Π. Γαλάνη

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Οι παρεμβάσεις  του Δ.Σ. του συλλόγου μας  μετά την ενημέρωση που έλαβε από συναδέλφους σχετικά  με τη συνάντηση εργασίας του Σχολικού Συμβούλου κ. Π. Γαλάνη, είχε ως αποτέλεσμα την ανάκληση από μέρους του της υποχρεωτικότητας της κλήσης των συναδέλφων σε συνάντηση εργασίας εκτός εργασιακού ωραρίου.

Αποδεικνύεται  για άλλη μια φορά ότι τα αντανακλαστικά των συναδέλφων απέναντι σε κάθε απόπειρα αυθαίρετων ενεργειών των στελεχών εκπαίδευσης αποτελούν ισχυρή ασπίδα προστασίας των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενημερώνουν το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σε κάθε ενδεχόμενη ανάλογη απόπειρα.

Επιπλέον εφιστούμε την προσοχή του κ. Σχολικού Συμβούλου στα εξής:

1.Η οποιαδήποτε κλήση των Σχολικών συμβούλων για σεμινάρια, συναντήσεις προς τους εκπαιδευτικούς, είτε είναι υποχρεωτικού είτε είναι προαιρετικού χαρακτήρα, οφείλει να διαβιβάζεται μέσω υπηρεσιακού εγγράφου με αριθμό πρωτοκόλλου ειδάλλως δεν υφίσταται.

2. Ο ίδιος παραμένει εκτεθειμένος υπηρεσιακά, γεγονός που επιβεβαίωσε ακόμα και η Δ/νση Π.Ε. Β΄Αθήνας, ως προς τη παράνομη και παράτυπη εντολή που εξέδωσε.

3.Είναι ευνόητο ότι η πραγματοποίηση της  προαιρετικού,  καθ΄ομολογίαν του Σχολικού Συμβούλου,  χαρακτήρα συνάντησης εργασίας εκτός εργασιακού ωραρίου δεν καλύπτει την ενημέρωση των εκπαιδευτικών που δεν θα συμμετάσχουν.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η Πρόεδρος                                                 Η Γεν. Γραμματέας