Written by 17:50 Πολιτισμός>Εκδηλώσεις>Δραστηριότητες Συλλόγου

Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας (28/09/2010)

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
28 Σεπτεμβρίου 2010
Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου ο Σύλλογός μας διοργάνωσε την πρώτη για το 2010 εθελοντική αιμοδοσία.

Το γεγονός ότι για φέτος κάναμε μια αιμοληψία οφείλεται στο ότι η προηγούμενη προγραμματισμένη αιμοληψία συνέπεσε με ημέρα απεργιακού αγώνα και όπως έπρεπε αναβλήθηκε

Η αιμοδοσία ξεκίνησε στις 09:00 το πρωί και τελείωσε στις 14:00 το μεσημέρι και προσήλθαν σε αυτή 41 μέλη μας από τα οποία έδωσαν αίμα οι 39 συνάδελφοι. Οι 4 συνάδελφοί κρίθηκαν από τη γιατρό του Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού ότι δεν έπρεπε να δώσουν αίμα για να προστατευτούν οι ίδιοι. Είναι βέβαιο ότι θα είναι σε θέση να αιμοδοτήσουν στην επόμενη αιμοδοσία που θα γίνει τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου

Θεωρούμε ότι η προσέλευση και οι αιμοληψίες δεν ήταν αυτές που προσδοκούσαμε, ώστε να μπορεί  να λειτουργήσει  η τράπεζα αίματος του Συλλόγου σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε επιβάλλει.

Εκτιμούμε ότι στην επόμενη αιμοδοσία που θα γίνει πριν το Πάσχα, θα προσέλθουν περισσότεροι συνάδελφοι

Τα Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που προσήλθαν στην αιμοδοσία, ανεξάρτητα να μπόρεσαν να δώσουν αίμα καθώς και όλους αυτούς που βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία της.

Ως έκφραση ευγνωμοσύνης σε κάθε συνάδελφο ή συναδέλφισσα ο Σύλλογος αποφάσισε να απονείμει φέτος έντυπο «Έκφραση Ευχαριστιών», για τη συμμετοχή του στην εθελοντική αιμοδοσία.

Ισχυρή τράπεζα αίματος σημαίνει προσφορά και ασφάλεια σε όλους μας.

Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την αιμοδοσία.

Last modified: 28 Σεπτεμβρίου 2010