Written by 23:53 Αιρετοί, Αρχική Σελίδα

Νίκου Παπασπύρου

και της αναπληρωματικής αιρετού Β΄Αθήνας

Άννας-Μάγιας Σταυροπούλου

εκλεγμένων  με το ψηφοδέλτιο  «Διέξοδος Εκπαιδευτική Συσπείρωση»

Συναδέλφισσες, οι

Την Τρίτη στις 11  Οκτωβρίου στις 14.00μ.μ. θα γίνει συνεδρίαση του Συμβουλίου Επιλογής Στελεχών Εκπαίδευσης (διευρυμένο ΠΥΣΠΕ) με θέματα:

1ο: « Εξέταση ενστάσεων υποψηφίων Διευθυντών σχολικών μονάδων επί των πινάκων: α) δεκτών και μη δεκτών υποψηφιοτήτων και β) των μοριοδοτούμενων κριτηρίων των υποψηφίων ».

2ο: « Πρόταση τοποθέτησης Προϊσταμένων σε Νηπιαγωγεία αρμοδιότητας της  Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας»

Να υπενθυμίσουμε ότι για το 1ο θέμα η διαδικασία ξεκίνησε από την αρχή με νέες αιτήσεις, αφού η προκήρυξη του Δ/ντή Π.Ε. Β΄ Αθήνας δεν ήταν σύμφωνη με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που προβλέπει τη συγκεκριμένη διαδικασία, με αποτέλεσμα -με απόφαση του- να φτιάξει νέα προκήρυξη και η διαδικασία να ξεκινήσει από την αρχή.

Αυτό έχει ως επακόλουθο να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα λειτουργίας στα 8 σχολεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας που δεν υπάρχουν Διευθυντές.

Στα σχολεία αυτά χρέη Διευθυντή εκπληρώνουν (…και την «πληρώνουν») οι Υποδιευθυντές που έχουν βέβαια και πλήρες διδακτικό ωράριο.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι σε ανάλογες περιπτώσεις, κενών ή κενούμενων θέσεων Διευθυντών Σχολικών μονάδων, σε άλλες Διευθύνσεις Π.Ε. της Αττικής η διαδικασία έχει τελειώσει πριν ένα μήνα. Στη Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας, αν όλα από εδώ και πέρα πάνε καλά, οι Διευθυντές στα σχολεία αυτά θα τοποθετηθούν κοντά στην επέτειο του «ΟΧΙ»!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας: Νίκος Παπασπύρος

Τηλ.: 6973056740. Τηλ. Σχολείου: 2106515590