Written by 20:02 Αποφάσεις Δ.Σ., Αρχική Σελίδα

Έκτακτη Γ.Συνέλευση Συλλόγου “Περικλής” Πέμπτη 2/10, 6.00μ.μ., 7ο Αγ. Παρασκευής

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»Γιαβάση 7 -15242
Αγία Παρασκευή

Τηλ-Fax: 2106399318
info@syllogosperiklis.gr
  Αγ. Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2014
Αρ. Πρωτ. 160Προς: Τους συναδέλφους μέλη του συλλόγου  μας

ΘΕΜΑ:   EΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της ΔΟΕ κήρυξε με ομόφωνη απόφασή του απεργία-αποχή από τις διαδικασίες της αυτοαξιολόγησης και της αξιολόγησης μετά από το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ  για την κήρυξη Απεργίας –Αποχής από την πλευρά των Ομοσπονδιών.

Όπως όλοι γνωρίζουμεη αυταρχική πολιτική της κυβέρνησης σε όλο το δημόσιο τομέα για εφαρμογή της αξιολόγησης των ποσοστώσεων κορυφώθηκε με την τελευταία απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου για κήρυξη της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ για απεργία – αποχή από όλες τις διαδικασίες της αξιολόγησης ως παράνομης και καταχρηστικής δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της.

Η νέα σχολική χρονιά θα χαρακτηριστεί από την προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ να επιβάλλει την αξιολόγηση – χειραγώγηση, να καταπατήσει τα εργασιακά μας δικαιώματα για να καλύψει τα κενά στα σχολεία, να «εξορθολογήσει» την λειτουργία των σχολείων με περικοπές παντού, να μας συκοφαντήσει για άλλη μια φορά ,να μας κάνει αναλώσιμους για να μας απολύσει τελικά.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τους Συλλόγους να πραγματοποιήσουν έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις στο χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, κάνει πρόταση – εισήγηση για το πρόγραμμα δράσης για το οποίο πρέπει να αποφασίσει η βάση μέσα από έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις και οι αποφάσεις που θα παρθούν να κατατεθούν στην Ολομέλεια των Προέδρων των Συλλόγων τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό το Δ.Σ. του Συλλόγου σας καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση  την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 , ώρα  6μ.μ. στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής  ( Λυκούργου και Αρτέμωνος, Κοντόπευκο)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

η παρουσία όλων μας  στην έκτακτη Γ.Σ. είναι περισσότερο από  απαραίτητη.

Μόνο με συλλογικές αποφάσεις και συλλογικό αγώνα  μπορούμε να σώσουμε το Δημόσιο σχολείο, τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών και το εργασιακό  μας παρόν και μέλλον.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η Πρόεδρος                                                      Η Γεν. Γραμματέας

Ηλέκτρα Μήτσουρα                                             Άννα Μάγια Σταυροπούλου

Last modified: 28 Σεπτεμβρίου 2014