Written by 18:56 Αρχική Σελίδα, Πολιτισμός>Εκδηλώσεις

Δωρεάν Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής

ΔΩΡΕΑΝ: Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής

Το νέο φεστιβάλ της Αθήνας έρχεται με 4 συναυλίες τον Αύγουστο, στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη

Στις 21, 22, 24 και 25 Αυγούστου το Ίδρυμα Schwarz σε συνεργασία με τη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα διοργανώνουν τις Νύχτες Κλασικής Μουσικής φιλοξενώντας σημαντικούς μουσικούς του Curtis Institute of Music, οι οποίοι θα παρουσιάσουν αριστουργήματα της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας.

Μέσα από την ιδιαίτερη αυτή συνεργασία ένα νέο φεστιβάλ γεννιέται. Θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Cotsen Hall της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, με θέα σε έναν υπέροχο κήπο της Αθήνας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 21 Αυγούστου, 20.30 Curtis on Tour: All-Chopin Piano Recital Alexander Ullman, piano

Σάββατο 22 Αυγούστου, 20.30 Curtis on Tour: Vocal Recital Ashley Milanese, soprano Thomas Shivone, bass-baritone Mikael Eliasen, piano

Δευτέρα 24 Αυγούστου, 20.30 Curtis on Tour: Cello and Piano Recital Timotheos Petrin, cello Alexander Ullman, piano

Τρίτη 25 Αυγούστου, 20.30 Curtis on Tour: Ρεσιτάλ Μουσικής Δωματίου Ashley Milanese, soprano Thomas Shivone, bass-baritone Timotheos Petrin, cello Mikael Eliasen, piano Alexander Ullman, piano Info:

Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, 21-25 Αυγούστου, Αμφιθέατρο Cotsen Hall, Αναπήρων Πολέμου 9, Αθήνα

[Πηγή: www.doctv.gr]

Last modified: 31 Ιουλίου 2015