Written by 08:53 Slider, Αρχική Σελίδα

Δηλώσεις Τσίπρα: Πήραμε δύσκολες αποφάσεις για… και ο Μπρεχτ

mprext

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας μιλούσε για “έντιμο συμβιβασμό”, περίμενε ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουν, αντί να μας καταβροχθίσουν.

Όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί, όλος ο κόσμος τώρα διαμαρτύρεται για την ταπείνωση της χώρας και του λαού μας.

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας στη δήλωση του λέει: ” Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να κερδίσουμε τη χαμένη μας εθνική κυριαρχία”.

Έχει δίκιο. Αν ισχύσει η καταστροφική συμφωνία, θα έχουμε πολλούς παραπάνω λόγους για να  συνεχίσουμε να παλεύουμε για να κερδίσουμε τη χαμένη μας εθνική κυριαρχία και τα δικαιώματα του λαού μας.

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού:

Δώσαμε μια σκληρή μάχη 6 μήνες τώρα και μέχρι τέλους παλέψαμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μια συμφωνία που θα επιτρέπει στη χώρα να σταθεί στα πόδια της. Βρεθήκαμε μπροστά σε σκληρές αποφάσεις. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις για να αποτρέψουμε την υλοποίηση ακραίων επιδιώξεων των πιο συντηρητικών κύκλων στην Ευρώπη

Αποτρέψαμε σχέδιο για μεταφοράς περιουσίας σε ταμείο δημοσίου, αποτρέψαμε σχέδιο για κατάρρευση τραπεζικού συστήματος που είχε σχεδιαστεί στην εντέλεια και είχε αρχίσει να υλοποιείται και καταφέραμε να κερδίσουμε αναδιάρθρωση χρέους και μια βέβαιη χρηματοδότηση.

Ξέραμε ότι δεν ήταν εύκολο, έχουμε αφήσει όμως μια σημαντική παρακαταθήκη.

Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να κερδίσουμε τη χαμένη μας εθνική κυριαρχία.

Last modified: 13 Ιουλίου 2015