Written by 18:04 Πολιτισμός>Εκδηλώσεις>Δραστηριότητες Συλλόγου

Αιμοδοσία 29/09/2009

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
29 Σεπτεμβρίου 2009
Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου ο Σύλλογός μας διοργάνωσε τη δεύτερη για το 2009 εθελοντική αιμοδοσία. Η αιμοδοσία ξεκίνησε στις 09:00 το πρωί και τελείωσε στις 14:00 το μεσημέρι και προσήλθαν σε αυτή 52 μέλη μας από τα οποία έδωσαν αίμα οι 45 συνάδελφοι. Οι 7 συνάδελφοί κρίθηκαν από τη γιατρό του Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού ότι δεν έπρεπε να δώσουν αίμα για να προστατευτούν οι ίδιοι. Είναι βέβαιο ότι θα είναι σε θέση να αιμοδοτήσουν στην επόμενη αιμοδοσία που θα γίνει τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου

Η προηγούμενη εθελοντική αιμοδοσία είχε γίνει τη 21 Ιανουαρίου 2009 και σε αυτήν προσήλθαν 65 μέλη μας από τα οποία έδωσαν αίμα οι 52 συνάδελφοι.

Τα Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που προσήλθαν στην αιμοδοσία, ανεξάρτητα να μπόρεσαν να δώσουν αίμα καθώς και όλους αυτούς που βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία της.

Ισχυρή τράπεζα αίματος σημαίνει προσφορά και ασφάλεια σε όλους μας.

Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την αιμοδοσία.

Last modified: 29 Σεπτεμβρίου 2009