|
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε. Ευεργέτου Γιαβάση 7 – 15342 |
Αγία Παρασκευή, 6/06/2026 Αρ. Πρωτ. : 129
Προς: Τους συναδέλφους μέλη του Συλλόγου μας, ΔΟΕ, Β΄Δ/νση Αθήνας , Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής , Συλλόγους Εκπ/κών , ΕΛΜΕ, Ενώσεις Γονέων
|
Κάλεσμα σε συνάντηση με την Προϊσταμένη του 1ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σε εφαρμογή και συνέχεια της απόφασης- καταγγελίας (αρ. Πρωτ. 122/29-5-26) για την παράνομη αυθαίρετη, αντισυναδελφική και αντιεκπαιδευτική στάση που επιδείξατε απέναντι σε συναδέλφισσες εκπαιδευτικούς του Πειραματικού Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου , μέλη του συλλόγου μας, σας καλεί στα γραφεία του ,( Γιαβάση 7, πλατεία Αγίας Παρασκευής) την Πέμπτη 11 Ιουνίου ώρα 6.30μ.μ.προκειμένου να δώσετε εξηγήσεις σχετικά.
Επισημαίνουμε ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η πρόεδρος του Συλλόγου μας μαζί σας και κατά την οποία σας επεσήμανε το αυθαίρετο, παράνομο και αντισυναδελφικό των ενεργειών σας , εσείς επιμείνατε σε αυτές, αρνούμενη, κατά δήλωσή σας, κάθε συζήτηση με το σωματείο και την εκπρόσωπό του και διακόψατε τη συνομιλία.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Last modified: 6 Ιουλίου 2026
