Written by 21:02 Αρχική Σελίδα

Τα “κατορθώματα” του Δημάρχου Πατρέων κ. Πελετίδη

 

πηγή: Κόκκινος Άνεμος
Λοιπόν κύριε Πελετίδη,  διαβάσαμε τα τελευταία κατορθώματά σας από την ιστοσελίδα patratora.gr
.Aληθεύει ότι κόστισε στο Δήμο σας 1000 ευρώ η διαμόρφωση μιας παραλίας  μήκους 800 μέτρων, αντί πολλών χιλιάδων ευρώ, όπως θα συνέβαινε σε κάθε “σοβαρή” δημοτική αρχή. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα κάνει λόγο για έργο αξίας 300.000 ευρώ.  Δηλαδή χάθηκαν τόσοι “έντιμοι”  εργολάβοι να αναλάβουν το έργο; Γιατί δηλαδή να μη σπάσεις το έργο σε μικρότερα, των 30.000 ευρώ, για να μπορείς να κάνεις απευθείας αναθέσεις; Τόσοι και τόσοι κλεφταράδες που το κάνουν, χαζοί είναι κι εσύ είσαι ο έξυπνος;
Από την άλλη , έχετε αρχίσει από τη στιγμή που εκλεγήκατε, ένα τροπάριο περίεργο και ίσως λίγο ενοχλητικό για όλους εμάς. Πήρατε όλα  τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς, αγωνιστήκατε να ανοίξουν σχολεία,καταργήσατε τα παρκόμετρα αυξάνοντας παράλληλα  στα ύψη τα τέλη ελλιμενισμού στα κότερα (τι να περιμένει κανείς από κομμουνιστές, παρά μόνο το κυνηγητό στην ταλαίπωρη αστική τάξη η οποία αγωνιά για να επενδύσει και να προσφέρει θέσεις “εργασίας” με 100-150 ευρώ το μήνα). 

Κάπου άκουσα ή μαλλον διάβασα ότι μάταια ψάχνουν οι πολίτες της Πάτρας κάποιο σκουπιδάκι ή κάδους ξέχειλους. 
Αμ το άλλο; Ο Καζάκος καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πάτρας; Και ποιος είναι αυτός δηλαδή; Ένας ποιοτικός , αγωνιστής ηθοποιός, ίσως ο καλύτερος  στη ζωή αυτή τη στιγμή, και ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Πφφφφ! σιγά! Χάθηκε ένας Παντελίδης μια Άντζελα όπως έχει πει ο άλλος “σοβαρός” με “κύρος” συνάδελφός σου, δήμαρχος Βόλου.
Από τη άλλη αυτό το καλοκαίρι λέει , μαζέψατε τα παιδιά της φτωxoλογιάς σε κατασκηνώσεις για να περάσουν λίγες μέρες ξένοιαστα , με παιχνίδι. Δεν είναι για μας αυτά. Τα παιδιά μας πρέπει να δουλεύουν από νωρίς να βοηθάνε τους γονείς τους. Άκου δωρεάν διακοπές! Και η ταλαίπωρη ιδιωτική πρωτοβουλία; Κλέφτες θα γίνουν; Αυτή δεν είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της οικονομίας;
Ε όχι και δωρεάν θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ρε μάστορα, τώρα που και ο τελευταίος δήμαρχος έχει στήσει το μαγαζάκι του κερδοσκοπώντας πάνω στην ανάγκη της οικογένειας για απασχόληση των παιδιών, τους καλοκαιρινούς μήνες. 
Και δωρεάν μετακίνηση και πλήρη διατροφή και θαλάσσια σπορ και προβολή ταινιών… εσύ δεν είσαι δήμαρχος ρε Πελετίδη, εσύ είσαι «δολοφόνος» της επιχειρηματικότητας!
Δωρεάν θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 9-14 ετών θα λειτουργήσει ο Δήμος Πατρέων στο χώρο της πλαζ στην Αγυιά από τις 22 Ιουνίου, έως 14 Αυγούστου, 6 μέρες την εβδομάδα (Δευτέρα έως Σάββατο), σε τέσσερις περιόδους.
Σταματώ εδώ την αποτίμηση των έργων σας γιατί ζαλίστηκα και τσαντίστηκα, γιατί εσείς,… 
 
….Θέλετε να μας πείτε δηλαδή ότι οι άλλοι δήμαρχοι που κάνουν μελέτες για τη μελέτη που θα  μελετήσει αν χρειάζεται μελέτη  είναι…@#!&*#.  Επιμένετε ότι δε χρειάζεται όλος αυτός ο συρφετός από τα κάθε λογής σαπρόφυτα που τρέφονται από τις σάρκες του φτωχού , του μεροκαματιάρη, του καθε λογής εργαζόμενου; 
Θέλετε να πείτε ότι όλοι εμείς  που τρέχουμε να ψηφίσουμε τον κάθε λωποδυταρά- λαοπλάνο, κοιτάζοντας το δήθεν μικροσυμεφεροντάκι μας, αγνοώντας ή ειρωνευόμενοι αυτούς που είναι ίδιοι με σένα και που μας ζαλίζουν τα αυτιά με τη δύναμη που έχουμε και άλλα τέτοια, τους κομμουνιστές ντε, μπλιαχ, είμαστε …άκες;
Αλλά το χειρότερο από όλα είναι πως θέλετε να μας χαλάσετε την ψειδαίσθηση. Τόσα χρόνια φάγανε, φάγανε, φάγανε για να μας πείσουν ότι μόνο η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι πιο κατάλληλη ..να φάει , αφού το δημόσιο είναι αναποτελεσματικό, δυσκίνητο και πάνω από ολα μεγάλο.   Και έρχεστε τώρα εσείς και λέτε ότι γίνεται να είσαι τίμος, να διαχειρίζεσαι το χρήμα του λαού με σεβασμό και αποτελεσματικότητα. Γιατί όλα αυτά; Επειδή είστε κομμουνιστής; Εννοείτε πως μόνο οι κομμουνιστές μπορούν να λειτουργούν έτσι; Ξέρετε τι μου έλεγε ένας δικός σας; Αν μέσα σε αυτόν τον καπιταλιστικό ορυμαγδό, με όλο το λωποδυταριό σε πλήρη δράση, ο Πελετίδης μπορεί να κάνει αυτά, σκέψου τι θα κάνει το ΚΚΕ αν πάρει την εξουσία! Χα! Να σου πω εγω τι είσαι. Δογματικός, απομονωτικός, σταλινικό απολίθωμα, που δεν ενδιαφέρεστε να κυβερνήσετε (ουπς λάθος), και που  υπονομεύετε την ενότητα της αριστεράς η οποία ενωμένη μπορεί να μεγαλουργήσει.
 

Last modified: 30 Ιουλίου 2015

Close