Written by 17:37 Slider, Αποφάσεις Δ.Σ., Αρχική Σελίδα

Συνδικαλιστική Συνδρομή- Ενίσχυση του απεργιακού ταμείου του Συλλόγου μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Ευεργέτου Γιαβάση 7  – 15342
Αγία Παρασκευή
Τηλ-Fax: 2106399318
info@syllogosperiklis.gr

Αγία Παρασκευή,    17/03/2023
Αρ. Πρωτ. :

Προς:  συναδέλφους μέλη του Συλλόγου μας

ΘΕΜΑ:       Συνδικαλιστική συνδρομή έτους 2022-2023

Ενίσχυση του απεργιακού ταμείου του Συλλόγου μας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε για  τη διαδικασία είσπραξης της συνδικαλιστικής συνδρομής των μελών του συλλόγου μας για το συνδικαλιστικό έτος 2022-2023, η οποία αντιστοιχεί σε 30 ευρώ για τους μόνιμους συναδέλφους και συναδέλφισσες και σε 10 ευρώ για τους αναπληρωτές και αναπληρώτριες :

Επίσης  σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας προκειμένου να υποστηρίξει την ενίσχυση του απεργιακού ταμείου του Συλλόγου μας αποφάσισε την είσπραξη επιπλέον του ποσού των 4 ευρώ ετησίως για κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα μέλος του συλλόγου μας, το οποίο θα παρακρατείται/ καταβάλλεται μαζί με τη συνδικαλιστική συνδρομή.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

1.Οι μόνιμοι συνάδελφοι  και συναδέλφισσες , οι οποίοι/ες  μισθοδοτούνται από τη  Δ/νση Π.Ε.  Β΄ Αθήνας και

α)  συμφωνούν να γίνει η παρακράτηση  της συνδρομής τους και του ποσού ενίσχυσης του απεργιακού ταμείου μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών για το έτος 2021-22 να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη σχετική δήλωση .

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Δημοτικών  Σχολείων και οι Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων να συγκεντρώσουν τις υπεύθυνες δηλώσεις των συναδέλφων των σχολείων τους που επιθυμούν να είναι μέλη του Συλλόγου μας και να τις αποστείλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του συλλόγου (e-mail: info@syllogosperiklis.gr )   μέχρι την Τρίτη   4 Απριλίου  2023.

ΙΒΑΝ :  GR 2101714290006429040030920

1. Οι συνάδελφοι μέλη μας που είναι αναπληρωτές καθώς και οι αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΠΕ  μπορούν :

α) να επικοινωνούν για την καταβολή της συνδικαλιστικής τους συνδρομής και του ποσού  ενίσχυσης του απεργιακού  ταμείου με τον υπεύθυνο που έχει οριστεί από το ΔΣ  για κάθε σχολείο

β) να καταθέσουν  το ποσό στον λογαριασμό του συλλόγου μας στην Τράπεζα    Πειραιώς (ΙΒΑΝ :  GR 2101714290006429040030920)

Η παρακράτηση της συνδικαλιστικής συνδρομής και του ποσού ενίσχυσης του απεργιακού  ταμείου  για το  έτος 2022-23 θα γίνει σε δύο δόσεις,  των 15 + 2 =17 ευρώ έκαστη,  τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Παρακαλούμε τους/τις  Δ/ντές-Δ/ντριες των σχολείων και τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων να φροντίσουν  για την ενημέρωση των συναδέλφων.

Last modified: 22 Μαρτίου 2023