Written by 21:11 Αποφάσεις Δ.Σ., Αρχική Σελίδα

Αρ. Πρωτ. 10Προς: τους συναδέλφους μέλη του Συλλόγου μας

ΘΕΜΑ:  ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ  ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου , με διαδικασίες εξπρές, η συγκυβέρνηση καταθέτει προς ψήφιση στη Βουλή το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων σε ένα νομοσχέδιο που προβλέπει πακτωλό χρημάτων σε εργολάβους, ίδρυση εταιριών-αρπαχτικών που θα επιληφθούν  των  κόκκινων δανείων και θα εκβιάζουν τον λαό, τις εν κρυπτώ διαδικασίες σύστασης των δημοσίων συμβάσεων με τις οποίες θα ξεπουλήσουν τον δημόσιο πλούτο.

Ανάμεσα στα προαπαιτούμενα  συγκαταλέγεται  και το νέο μισθολόγιο των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Το μισθολόγιο αυτό έρχεται να συνεχίσει και να βαθύνει ακόμα περισσότερο την πολιτική της λιτότητας και των περικοπών, μειώνοντας τη μισθολογική δαπάνη στο Δημόσιο Τομέα , συνδέοντας το μισθό με την «αποδοτικότητα» και την αξιολόγηση, αλλά και με το νέο ασφαλιστικό και ανοίγοντας ακόμη περισσότερο  την  «ψαλίδα» μεταξύ υπαλλήλων της υποχρεωτικής, της δευτεροβάθμιας και της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, μεταξύ απλών υπαλλήλων και ανώτερων στελεχών της Διοίκησης. Έρχεται στο έδαφος των ήδη ακρωτηριασμένων μισθών μας από το μισθολόγιο του 2011 με τις περικοπές των δώρων, τις έκτακτες εισφορές, την αύξηση της φορολογίας,  και το νέο ασφαλιστικό.

Η αντίδρασή μας  πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική!

Με συντονισμένες κινητοποιήσεις και δράσεις, σε συνεργασία με όλο τον λαό που υποφέρει, να ανατρέψουμε την φτωχοποίηση που έρχονται να μας επιβάλλουν.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ