Written by 18:01 Αποφάσεις Δ.Σ., Αρχική Σελίδα

Αγ. Παρασκευή, 3 Aπριλίου 2016
Αρ. Πρωτ.58Προς: συναδέλφους εκπαιδευτικούς,
μέλη του συλλόγου μας

Θέμα: Συγκέντρωση ενάντια στη διαπραγμάτευση θεσμών  και  κυβέρνησης

Δευτέρα  4 Απριλίου , στις 5μμ στο HILTON

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της συμφωνίας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  ΑΝΕΛ με τους «θεσμούς» για την  προσπάθεια επιβολής νέων σκληρών μέτρων, στο πλαίσιο της υλοποίησης του τρίτου μνημονίου και προκειμένου να αποβεί επιτυχής  η «αξιολόγηση» του ελληνικού προγράμματος. Μέχρι τις 11 Απριλίου  οι εκπρόσωποι των δανειστών και η κυβέρνηση θα καταλήξουν στις πολυτελείς αίθουσες του Χίλτον και στους διαδρόμους των υπουργείων τα νέα αντεργατικά – αντιλαϊκά μέτρα με στόχο  να βαθύνουν ακόμα περισσότερο τις αντιδραστικές τομές στην ασφάλιση και στην εργασία, να αρπάξουν από τους ήδη καθημαγμένους εργαζόμενους έως και 5,5 δις για να καλύψουν το «δημοσιονομικό κενό».

Το τοπίο διαγράφεται ήδη εφιαλτικό σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό, το φορολογικό, τα «κόκκινα δάνεια» και τις ιδιωτικοποιήσεις.

Η επεξεργασία για το «κλείδωμα» του αντιασφαλιστικού τερατουργήματος συνεχίζεται ακατάπαυστα αποκαλύπτοντας ότι τα μέτρα που τελικά θα ληφθούν τελικά  θα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που η κυβέρνηση κατέθεσε ως «πρόταση»  στους θεσμούς.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι και ο λαός μας δεν θα επιτρέψουμε τα τετελεσμένα.  Τα Μνημόνια, η εξυπηρέτηση του Χρέους δεν είναι μονόδρομος.

Συνεχίζουμε ανυποχώρητα στο δρόμο του αγώνα!

Ο Σύλλογός μας  συμμετέχει και καλεί σε μαζική  συγκέντρωση μαζί με τα Πρωτοβάθμια Σωματεία τη Δευτέρα  4 Απριλίου , στις 5μμ στο HILTON ενάντια στη διαπραγμάτευση θεσμών  και  κυβέρνησης ενάντια στην αντεργατική αντιλαική καταιγίδα που φέρνουν.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η Πρόεδρος                                                    Η Γεν. Γραμματέας

Άννα Μάγια Σταυροπούλου                                          Γεωργία Γιανναρά

Last modified: 3 Απριλίου 2016