Written by 19:18 Αρχική Σελίδα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ – ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε.                      Μαρούσι  20 – 08 – 2013

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ                                                                         Αρ. Πρ.: 107

Ταχ. Δ/νση: Ιερού Λόχου 3 – 5

Τ. Κ. 15124 Μαρούσι                                                            Προς:

Τηλ. & Fax: 210 8020788                                                 Τα μέλη του Συλλόγου μας

Πληροφ. Καββαδία Φ.                                              Κοινοποίηση:

Email:syll2grafeio@gmail.com                    Σύλλογο Εργαζομένων Σισμανόγλειου

Νοσοκομείου

Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου

«Αμαλία Φλέμιγκ»

Δ. Ο. Ε.

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους των Δημόσιων Νοσοκομείων της χώρας – θύματα της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης των εντολοδόχων Ε.Ε. – ΔΝΤ – ΕΚΤ, οι οποίοι οδηγούνται στη διαθεσιμότητα και την απόλυση προκειμένου να ξεθεμελιωθεί και να ιδιωτικοποιηθεί η Δημόσια – Δωρεάν Υγεία στη χώρα μας.

Ειδικότερα στην περιοχή ευθύνης του Συλλόγου μας (Βόρεια Προάστια της Αττικής) με απόφαση της κυβέρνησης (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) των μνημονίων δύο νοσοκομεία («Αμαλία Φλέμιγκ» και «Παπαδημητρίου») οδηγούνται στο κλείσιμο και εκατοντάδες εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας (για την περιοχή μας από τα Νοσοκομεία Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ και Παπαδημητρίου – 1ο ΙΚΑ) οδηγούνται στη διαθεσιμότητα και την απόλυση.

Όπως και στο χώρο των ΟΤΑ και της Παιδείας, έτσι και στην Υγεία η μνημονιακή κυβέρνηση (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) κλείνει υπηρεσίες των ΟΤΑ, σχολεία και νοσοκομεία,  απολύοντας εργαζόμενους των ΟΤΑ, εκπαιδευτικούς και υγειονομικό προσωπικό με στόχο την άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο τομέα και την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων των εργαζόμενων και την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των ΟΤΑ, της Δημόσιας Εκπαίδευσης και της Δημόσιας Υγείας.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ !!!

Συμπαραστεκόμαστε και συμμετέχουμε ενεργά στις κινητοποιήσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων των εργαζόμενων στην Υγεία στα Νοσοκομεία «Αμαλία Φλέμιγκ» και Σισμανόγλειο την Τετάρτη 21 – 8 – 2013 και την Πέμπτη 22 – 8 – 2013 από 10:00 έως 12:00 στα εξωτερικά Ιατρεία των αντίστοιχων νοσοκομείων.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση – ενημέρωση – συζήτηση που διοργανώνεται από τα πρωτοβάθμια σωματεία Υγείας των Νοσοκομείων της περιοχής μας στην πλατεία Αγίου Γεωργίου (Μελισσίων) την Πέμπτη 21 – 8 – 2013 στις 19:30.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας την Παρασκευή 23 – 8 – 2013 στις 12:00 το μεσημέρι.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ !

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ !

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΩΝ – ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου με βάση τις αποφάσεις των Γ. Σ. του, συμμετέχει ενεργά στο συντονισμό πρωτοβάθμιων σωματείων των εργαζομένων στη Δημόσια Υγεία, τη Δημόσια Εκπαίδευση και τους ΟΤΑ που λαμβάνει χώρα στην περιοχή ευθύνης του Συλλόγου μας και καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της περιοχής μας και τους μαζικούς φορείς να συμμετάσχουν στο συντονισμό αυτό και να μαζικοποιήσουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων με στόχο την ανατροπή των αντιλαϊκών – αντεργατικών πολιτικών των κυβερνήσεων των μνημονίων που μας έχουν επιβληθεί υπό την επίνευση της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ.

Καλούμε το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. να προβεί άμεσα σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες συντονισμού των αντιδράσεων – κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ, με συντονισμό των ομοσπονδιών Δ.Ο.Ε. – Ο. Λ. Μ. Ε. – Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. – ΠΟΕΔΗΝ – ΕΙΝΑΠ – ΟΕΝΓΕ και όλων όσων αντιμετωπίζουν το φάσμα των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων στο Δημόσιο τομέα, με στόχο την ανατροπή αυτών των πολιτικών από τους μαζικούς αγώνες των εργαζομένων.

Η κυβέρνηση και όσοι τη στηρίζουν δεν είναι αήττητοι!

Μας φαίνονται μεγάλοι, μόνο γιατί εμείς είμαστε γονατιστοί. Ας εγερθούμε!

Last modified: 20 Αυγούστου 2013