Written by 15:41 Ανακοινώσεις, Αποφάσεις Δ.Σ., Αρχική Σελίδα

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙΚΛΗ – ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και τα ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε.                      ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ                                                «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Ταχ. Δ/νση: Ιερού Λόχου 3 – 5                           Tαχ. Δ/νση:  Γιαβάση 7

Τ. Κ. 15124 Μαρούσι                                        Τ. Κ. 15242 Αγ. Παρασκευή
Τηλ. & Fax: 210 8020788                                    Τηλ. & Fax: 2106399318

Email:syll2grafeio@gmail.com                       http://www.syllogosperiklis.gr

Αιρετά μέλη ΠΥΣΠΕ της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας

1. 1.      Δημήτρης Πολυχρονιάδης
  2. 2.      Αικατερίνη Λεμπέση

ΠΡΟΣ: Δ/ντές – Δ/ντριες Δημοτικών Σχολείων

και Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων

της Β΄  Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας

Κοινοποίηση: ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ

Θέμα : «Συνάντηση με Διευθυντές και Προϊσταμένες Σχολικών μονάδων της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου μας   για  την αξιολόγηση».

Τα Δ. Σ. των Συλλόγων Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου,  και «Ο Περικλής», καθώς και τα αιρετά μέλη του ΠΥΣΠΕ της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας  στο πλαίσιο του συντονισμού των δράσεων τους για την υλοποίηση μέτρων ενάντια στην επιβολή της αξιολόγησης – χειραγώγησης των εκπαιδευτικών, που επιχειρεί να υλοποιήσει το ΥΠΑΙΘ προσκαλεί σε συνάντηση τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων  της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας με θέμα την υλοποίηση μέτρων ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης – χειραγώγησης που επιχειρεί να μας επιβάλει το ΥΠΑΙΘ και η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της υλοποίησης των αποφάσεων των Γ. Σ. των Συλλόγων μας και του κλάδου με στόχο, να χαράξουμε κοινούς δρόμους αντίστασης απέναντι στα μέτρα της «αξιολόγησης» – χειραγώγησης – υποταγής των εκπαιδευτικών και τον εφιάλτη του επαγγελματικού μας αφανισμού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28  Μαρτίου  2014, στις 19:00 στο 3ο & 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου (Φλοίας 33 & Μεσογείων – Μαρούσι)*επισυνάπτεται χάρτης. Όπως κατανοείτε όλες και όλοι η συνάντηση είναι ιδιαίτερα σημαντική γι’ αυτό και η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη.

Η συνάντηση είναι ανοιχτή φυσικά, σε όλα τα μέλη των Συλλόγων Εκπ/κών Π. Ε. της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε αυτήν.

Για τα Δ. Σ.

Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε.                                                  Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε.

Αμαρουσίου                                                                        « Ο Περικλής»

Η Πρόεδρος                                                                                  Η Πρόεδρος

Φωτεινή Καββαδία                                                                  Ηλέκτρα Μήτσουρα

Τα αιρετά Μέλη του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας