Written by 15:39 Αρχική Σελίδα

Στα μέσα της εβδομάδας αναμενέται να βγουν οι προσωρινοί πίνακες και μέχρι την Παρασκευή θα δίνεται η προθεσμία για τις ενστάσεις

Προσλήψεις αναπληρωτών

Στα μέσα της εβδομάδας αναμενέται να βγούν οι προσωρινοί πίνακες και μέχρι την Παρασκευή θα δίνεται η προθεσμία για τις ενστάσεις.

Με την ανάρτηση των πινάκων στο http://e-aitisi.sch.gr/ θα κληθούν οι εκπ/κοί που υπέβαλαν αίτηση να ελέγξουν ενδελεχώς τους αναρτημένους πίνακες του κλάδου τους και σε περίπτωση που διαπιστώσουν λάθη σε ζητήματα όπως τα μόρια ΑΣΕΠ ή προϋπηρεσίας να καταθέσουν ενστάσεις δε διάστημα 2-3 ημερών σε μια Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας.

Οι ενστάσεις αναμένεται να είναι πολλές καθώς στους ενδεικτικούς πίνακες υπήρχαν πολλά λάθη ως προς την προϋπηρεσία των ετών 2012 – 2015.
Στο μεταξύ δεκάδες εκπαιδευτικοί έχουν ακολουθήσει τη νομική οδό κατά της εγκυκλίου και των πινάκων και μετά την ανάρτησή των οριστικών πινάκων αναμένεται να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά των πινάκων.

Καθώς είναι γνωστό ότι για να ανοίξουν τα σχολεία το Σεπτέμβρη θα πρέπει να προηγηθούν χιλιάδες προσλήψεις αναπληρωτών, το Υπουργείο Παιδείας “τρέχει” να καλύψει τις μεγάλες καθυστερήσεις

Last modified: 16 Αυγούστου 2015