Written by 08:17 Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

ΠΟΣΠΕΡΤ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ: Καταδίκη της απόφασης που θέτει σε αργία την εκπαιδευτικό Ελισάβετ Παπαδοπούλου – κάτω τα χέρια από την εργατική τάξη και τους αγωνιστές εκπροσώπους της.

Καταδίκη της απόφασης που θέτει σε αργία

την εκπαιδευτικό Ελισάβετ Παπαδοπούλου

από τους   εργαζόμενους της ελεύθερης – αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ

28 Ιούλιος 2014

Μαζικά οι εργαζόμενοι της ελεύθερης – αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ υπογράφουν το ψήφισμα αλληλεγγύης που κυκλοφορεί και τάσσεται στο πλευρό της εκπαιδευτικού Ε. Παπαδοπούλου. Ήδη το Σάββατο στα πλαίσια πανελλαδικής διαδικασίας, αρκετοί συνάδλεφοι έβαλαν την υπογραφή τους και η καμπάνια αλληλεγγύης συνεχίζεται.

Επισυνάπτουμε την ανακοίνωση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:

“Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καταδικάζει την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. να θέσει σε αργία την εκπαιδευτικό Ελισάβετ Παπαδοπούλου, αιρετό του ΠΥΣΠΕ Λακωνίας και πρόεδρο του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Μολάων, με τη θυροκόλληση σήμερα 24/7/2014 της συγκεκριμένης απόφασης (στην πόρτα του σχολείου που υπηρετεί!) ενώ επίκειται η έκδοση της απόφασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα αυταρχισμού και τη βιομηχανία πειθαρχικών διώξεων που έχει στηθεί με βάση το νόμο για το πειθαρχικό δίκαιο των Δ.Υ., που καταργεί ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας.

Καταγγέλλουμε την πολιτική αυτή του Υ.ΠΑΙ.Θ. και απαιτούμε την άμεση ανάκληση της υπουργικής απόφασης που θέτει σε αργία τη συνάδελφό μας.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και τη διάθεση να αγωνιστούμε με κάθε μέσο για την αθώωση και την οριστική παύση κάθε δίωξης σε βάρος της συν. Ελισάβετ Παπαδοπούλου και τη συνολική κατάργηση του νόμου για τα πειθαρχικά των Δ.Υ.”.

 

 

 

 

ΠΟΣΠΕΡΤ: Δυναμικά στο πλευρό της διωκόμενης Ελισάβετ Παπαδοπούλου

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤHΣ

Στη γενικευμένη επίθεση – με τις γνωστές φασιστικές μεθόδους – της δικομματικής κυβέρνησης στον απλό λαό και τους εκπροσώπους του, με στόχο την εξαθλίωση του και την υποταγή του, με πιο πρόσφατο την απόφαση του υπ.Παιδείας να θέσει σε αργία την Ελισάβετ Παπαδοπούλου ,αιρετή Εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας .

Στη κυβέρνηση, των μνημονίων και της τρόικας, βαστάζο της ΜΕΡΚΕΛ ,που εντείνει καθημερινά τον αυταρχισμό της σε βάρος ατομικών, συλλογικών δικαιωμάτων και ελευθερίων, κουρελιάζει το Σύνταγμα, το κοινωνικό κράτος, τις κατακτήσεις, ξεπουλά τον πλούτο της χώρας, .

Η απάντηση μας είναι πάντα μία : Αντίσταση και Αγώνας !

Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

H ΠΟΣΠΕΡΤ στέκεται δυναμικά αλληλέγγυα στην διωκόμενη συνδικαλίστρια που ΔΕΝ γονάτισε και ύψωσε το ανάστημα της , υπερασπιζόμενη τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων της και αποκάλυψε τις αυθαιρεσίες και τις παραβιάσεις της νομοθεσίας από την διοίκηση καθώς και την άθλια πραγματικότητα των σχολικών μονάδων και την λειτουργία τους, συνέπεια των μνημονιακών πολιτικών. Η απόφαση που έλαβε το υπ. Παιδείας σε βάρος της της συναδέλφισας , είναι πράξη εναρμονισμένη με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα και ποινικοποιεί την συνδικαλιστική δράση.

Η δίωξη αυτή είναι κομμένη και ραμμένη στα θέλω μιας παραπαίουσας κυβέρνησης που θέλει να επιβάλει την ΄΄ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ΄΄ σπέρνοντας των φόβο ώστε η πολιτική της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος να στρουθοκαμηλίζει με το ΄΄ πλεόνασμα ΄΄,

Η δίωξη αυτή προστίθεται στη βιομηχανία διώξεων και λάσπης κατά των εκλεγμένων εκπροσώπων των εργαζομένων γιατί νομίζουν οι αφελείς ότι έτσι θα συνεχίσουν την ΟΜΕΡΤΑ.

Τέτοιες ενέργειες όμως εμάς, μας ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΝ για την ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ!

Ο πανικός μιας κυβέρνησης που προσπαθεί με την καταστολή να σταματήσει τους αγώνες μας είναι φανερός. Θα κλιμακώσουμε τους αγώνες και τη δράση μας και δεν θα τους περάσει.

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι όλοι μαζί πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτή την κυβέρνηση που καταδυναστεύει τα όνειρά μας, το μέλλον μας, τη ζωή μας.

Όλοι μαζί ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , στους δρόμους, στις πλατείες, στις διαδηλώσεις.

Καλούμε κάθε πολίτη είναι αλληλέγγυος στις διώξεις αγωνιστών και να συμμετάσχει στις δράσεις των σωματείων και των συλλογικοτήτων που αντιπαλεύουν αυτή την πολιτική του κοινωνικού ρατσισμού.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΡΚΕΛ-ΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ,

ΠΟΥ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

 

 

Last modified: 29 Ιουλίου 2014

Close