Written by 08:02 Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

Όλοι στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα Κυριακή, 28 Απρίλη και ώρα 18.30

 

Όλοι στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Κυριακή, 28 Απρίλη και ώρα 18.30

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Η μνημονιακή κυβέρνηση της εσωτερικής τρόικας σε απόλυτη συμφωνία με την τρόικα εξωτερικού, ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ, προχώρησε στην κατάθεση του πολυνομοσχεδίου, με στόχο να γίνει η ψήφισή του με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ως την Κυριακή.

Με το πολυνομοσχέδιο αυτό υλοποιεί τις δεσμεύσεις της προς τους τοκογλύφους δανειστές για 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Επίσης, περνούν άλλοι 25.000 σε καθεστώς διαθεσιμότητας ως επίορκοι και εξαιτίας των συγχωνεύσεων και καταργήσεων δημοσίων υπηρεσιών. Με το ίδιο νομοσχέδιο η κυβέρνηση προχωρά στη διατήρηση των χαρατσιών, σε νέα μείωση του κατώτατου μισθού και των συντάξεων, κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, συνέχιση της εξοντωτικής φοροληστείας και στην νέα απόπειρα τρομοκράτησης ανέργων και εργαζομένων.

Αντιδρούμε σ’ αυτήν την καταστροφική πολιτική που διαλύει και ξεπουλά τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά και αποσαθρώνει τον κοινωνικό ιστό.

Όλοι, εργαζόμενοι και άνεργοι, την Κυριακή, 28 Απρίλη, στις 6.30μμ στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (Όθωνος και Αμαλίας ) κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του  πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

 

 

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ε.Ε της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σε έκτακτη συνεδρίασή της, με αφορμή την επικείμενη κατάθεση από την Κυβέρνηση του πολυνομοσχεδίου την Πέμπτη, 25 Απριλίου και την ψήφισή του με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, με το οποίο υλοποιεί τις δεσμεύσεις της προς την τρόικα για 15.000 απολύσεις και την υπαγωγή 25.000 δημοσίων υπαλλήλων, σε καθεστώς διαθεσιμότητας, συγχωνεύσεις και καταργήσεις δημοσίων υπηρεσιών, καθώς και τη διατήρηση των χαρατσιών και τη συνέχιση της φοροληστείας των χαμηλών εισοδημάτων, αντιδρώντας άμεσα σ’ αυτήν την πολιτική που διαλύει τις Δημόσιες Υπηρεσίες και κατεδαφίζει το κοινωνικό κράτος

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Την Κυριακή, 28 Απρίλη και ώρα 18.30 σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του  πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία και τη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς, την Τετάρτη 1η  Μάη και ώρα 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Από  την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

 

ΠΑ.ΜΕ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΠΡΙΛΗ ΟΛΟΙ στην συγκέντρωση-πορεία Πλατεία Κλαυθμώνος 6:00 μ.μ.

Ν’ αποσυρθεί τώρα το πολυνομοσχέδιο της σφαγής των Δημοσίων Υπαλλήλων

Καμιά απόλυση-καμιά διαθεσιμότητα-μόνιμη δουλειά για όλους

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έφερε στη Βουλή για ψήφιση ένα ακόμα πολυνομοσχέδιο που στην κυριολεξία σφαγιάζει τα λαϊκά δικαιώματα.

Με το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο

προωθείται η απόλυση χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων (4 χιλιάδες μέσα στο 2013, 15 χιλιάδες μέχρι το 2014 και συνολικά επιδιώκουν να μειώσουν τους δημοσίους υπαλλήλους μέχρι το 2015 κατά 150 χιλιάδες).

Να μην ξεγελαστεί κανείς!

Το υπαρκτό πρόβλημα ορισμένων επίορκων στο Δημόσιο Τομέα είναι το άλλοθι και το πρόσχημα.

Μονιμοποιείται το χαράτσι για τα ακίνητα, το οποίο φέτος θα εισπράττεται μέσα από τη ΔΕΗ και από του χρόνου μέσω της εφορίας. Αυξάνεται η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. Μέσω των ρυθμίσεων που προωθούνται στο πολυνομοσχέδιο διασφαλίζονται οι τραπεζίτες, ώστε να συνεχίσουν να ληστεύουν τα λαϊκά νοικοκυριά.

 

Ενιαία πάλη τώρα ενάντια στις απολύσεις και τα αντιλαϊκά μέτρα!

Ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής!

Ενότητα κι Αγώνας, οργάνωση και πάλη για να εμποδίσουμε τα μέτρα της λαϊκής σφαγής.

 

Όχι σε όλες τις απολύσεις, στους ταξικούς αγώνες βρίσκονται οι λύσεις.

 

Εργατοϋπάλληλε μπροστά, τώρα μια γροθιά, γκρέμισε Μνημόνια και αφεντικά.

 

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΤΗΝ 1Η ΜΑΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 10:30 π.μ.

 

Last modified: 28 Απριλίου 2013

Close