Written by 13:09 ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για π δ 79

ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ¨Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ”

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου μας για το Π.Δ.79:

Ανακοίνωση-για-το-ΠΔ-79-2017

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Σήμερα, ………….. Σεπτέμβρη 2017, συνεδρίασε ο Σύλλογος Διδασκόντων του ……………………….με θέμα την αποτύπωση των πραγματικών αναγκών εκπαιδευτικού προσωπικού και την κατανομή και ανάθεση ωρών για την πραγματοποίηση του εκπαιδευτικού έργου του σχολείου μας κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων αρχικά διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει στην κατανομή και την ανάθεση ωρών τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών, ώστε να γνωρίζουμε ποιοι εκπαιδευτικοί, σε ποια τμήματα και με ποιο υποχρεωτικό διδακτικό ωράριο θα εργαστούν.

Μετά δε από διαλογική συζήτηση για όλες τις παραμέτρους που αφορούν το εκπαιδευτικό έργο και με τα μέχρι αυτή τη στιγμή δεδομένα, αποφάσισε:

α) να ζητήσει την άμεση κάλυψη όλων των αναγκών σε εκπαιδευτικούς:

• δασκάλους/ες ώστε να υπάρχει ένας εκπαιδευτικός ΠΕ70 για κάθε τμήμα του σχολείου και ένας/μία ανά δύο τμήματα του ολοήμερου προγράμματος, καθώς επίσης και για την πραγματοποίηση του προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας, την τάξη υποδοχής και την πρωινή ζώνη.
  • εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής ΠΕ70.50 ή ΠΕ71 για τη λειτουργία του Τμήματος Ένταξης και την Παράλληλη Στήριξη, βάσει των αξιολογήσεων μαθητών/τριων του σχολείου μας από ΚΕΔΔΥ.
  • εκπαιδευτικούς Ειδικοτήτων για τη διδασκαλία των Αγγλικών, Φυσικής Αγωγής, Μουσικής, Γαλλικών/Γερμανικών, Εικαστικών, Θεατρικής Αγωγής, Πληροφορικής στον πρωινό κύκλο και στο ολοήμερο πρόγραμμα.

Για την εφαρμογή των παραπάνω, στο σχολείο μας απαιτείται, πέραν των υπηρετούντων, η τοποθέτηση των παρακάτω εκπαιδευτικών:

………………………………………….……….

…………………………………….…………….

………………………………………….……….

β) να συνεδριάσει με θέμα την κατανομή και την ανάθεση ωρών αμέσως μετά την κάλυψη των αναγκών του σχολείου σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Last modified: 6 Σεπτεμβρίου 2017