Written by 20:47 Αρχική Σελίδα

Ντριννν, ντριννν, ντριννν ο αξιολογητής σου. Είναι για γέλια!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

των Δημοτικών Σχολείων

της 1ης ΔΕΠ του Δήμου Αθηναίων

(9,14,15,32,35,36,51,54,55,70,71,74

Δ.Σ. Αθήνας και 10 Ειδικό Δ.Σ. Αθήνας)

των Δημοτικών Σχολείων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

(1,2,3,4,5,6,7,8, Δ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας και

1,2, Δ.Σ. Νέας Χαλκηδόνας)

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε επικοινωνία – συζήτηση, αναφορικά με την επικείμενη  διοικητική αξιολόγηση»

ΣΧΕΤ1. Το Π.Δ. 152/2013 (ΦΕΚ 240/5-11-13 τ. Α΄) άρθρο 17, παρ. 1α

1. 2. Το με αρ. πρωτ. 10940/ 20-10-2014/έγγραφο του ΥΠΑΙΘ

Σε εφαρμογή των ανωτέρω σχετικών, καλούνται σε εξ αποστάσεως, τηλεφωνική επικοινωνία – συζήτηση, αναφορικά με την επικείμενη αξιολόγησή τους, στα κριτήρια της Κατηγορίας I, του άρθρου 10, του Π.Δ. 152/2013, (ΦΕΚ 240/τ. Α΄), οι ως άνω κ.κ. Διευθυντές-ντριες, την Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2014, από τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης, στα τηλέφωνα των σχολικών τους μονάδων ή στα προσωπικά τους κινητά τηλέφωνα, ως εξής :

Ώρα 09:00 – 10.30, οι Διευθυντές-ντριες των 1ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου, 8ου, 9ου, 10ου , 11ου Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα

Ώρα 10:30- 12.00, οι Διευθυντές-ντριες των 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου, 8ου 9ου Δημοτικών Σχολείων Ηλιούπολης

Ώρα 12:00- 13.30, οι Διευθυντές-ντριες των 10ου, 11ου, 12ου, 13ου, 15ου, 17ου , 20ου, 21ου, Δημοτικών Σχολείων Ηλιούπολης

Ώρα 13:30- 15.30, οι Διευθυντές-ντριες των 9ου, 14ου, 15ου, 32ου, 35ου, 36ου, 51ου, 54ου, 55ου, 70ου, 71ου, 74ου, Δημοτικών Σχολείων Αθήνας και 10ου Ειδικού Δημ. Σχ. Αθήνας.

Ώρα 15:30- 17.00, οι Διευθυντές-ντριες των 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου, 8ου,  Δημοτικών Σχολείων Νέας Φιλαδέλφειας και 1ου, 2ου, Δημοτικών Σχολείων Νέας Χαλκηδόνας

Οι ως άνω Διευθυντές/ντριες παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε με απαντητικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολής του παρόντος την παραλαβή του.

Ακολούθως αποστέλλετε στο fax 210-5248449, 210-5243980 συμπληρωμένο, το συνημμένο Δελτίο επιβεβαίωσης της προ-αξιολογικής επικοινωνίας, ακριβώς μετά το πέρας αυτής.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΤΗΣ Α΄ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. ΑΘΗΝΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ

Επιβεβαίωση επικοινωνίας –συζήτησης

αναφορικά με την επικείμενη αξιολόγηση

Επιβεβαιώνω ότι σήμερα ημέρα …………,  ……………………………, και ώρα……,  είχα τηλεφωνική επικοινωνία  και συζήτηση με την Διευθύντρια Εκπαίδευσης της Α΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθήνας, ενόψει της επικείμενης διοικητικής αξιολόγησής μου.

Ο/Η Δ/ντής-ντρια

του …. Δημοτικού Σχολείου ………….

Ονοματεπώνυμο-υπογραφή

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

Α΄ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

www.a-athinon.gr, E-mail: asillogosathinon@gmail.com, Ζωγράφου

Θέμα : «Αποχή από τις αξιολογικές διαδικασίες»

Με αφορμή έγγραφο που έστειλε η Α΄ Διεύθυνση Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για συμμετοχή σε προαξιολογικές διαδικασίες δια τηλεφώνου (!!)  το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί και πάλι τους διευθυντές και τις προϊσταμένες να γυρίσουν την πλάτη στις σειρήνες της αξιολόγησης. Ήδη, η πλειοψηφία των νηπιαγωγών τόσο προφορικώς, όσο και εγγράφως, έχει επιλέξει σταθερά το δρόμο της αποχής από κάθε αξιολογική διαδικασία.

Προσοχή! Κανείς διευθυντής – καμιά προϊσταμένη δεν πρέπει να απαντήσει, να συμπληρώσει το έντυπο ή να απαντήσει πάνω στη φόρμα του εντύπου της Διεύθυνσης οτιδήποτε. Σε απάντηση του εγγράφου της Α΄ Διεύθυνσης, με βάση και τις πάγιες αποφάσεις της ΔΟΕ και του Συλλόγου, προτείνουμε, όλοι οι διευθυντές και οι προϊσταμένες νηπιαγωγείων που κλήθηκαν εγγράφως να απαντήσουν με το παρακάτω κείμενο.

ΘΕΜΑ : Απάντηση σε έγγραφο.

ΣΧΕΤ : (αναγράφεται ο αρ.πρ…… «Πρόσκληση σε επικοινωνία – συζήτηση, αναφορικά με την επικείμενη  διοικητική αξιολόγηση»)

Απαντώντας στο ανωτέρω σχετικό έγγραφό σας, σας γνωρίζω ότι δεν θα ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας γιατί απέχω και δεν συμμετέχω στις διαδικασίες της αξιολόγησης, υλοποιώντας την με αρ. πρωτ. 1201/31-10-2014  απόφαση του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας  η οποία εξωδίκως κοινοποιήθηκε στους κ.κ. Υπουργούς Παιδείας και Οικονομικών.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση με την πεποίθηση ότι το εκπαιδευτικό κίνημα θα νικήσει !

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                              Η Γ.Γραμματέας