Written by 20:57 ΑΣΕ

ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ 100 ΕΩΣ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Ο πρώτος μισθός που περιμέναμε πως και πως οι αναπληρωτές και οι αναπληρώτριες για να μπορέσουμε να πληρώσουμε τα βασικά μπήκε κουτσουρεμένος! Πολλοί συνάδελφοι είδαν στους λογαριασμούς να μπαίνουν 100-150 ευρώ λιγότερα από αυτά που θα έπρεπε να μπούνε. Η δικαιολογία του Υπουργείου είναι ότι η σύμβαση υπογράφηκε στις 5 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο το ΦΕΚ με τις προσλήψεις βγήκε στη δημοσιότητα την 1η  Σεπτεμβρίου.

ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΙΤΕΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!

Η αναλγησία του Υπουργείου και της κυβέρνησης της ΝΔ δεν έχει τελειωμό! Έχουμε χάσει 6 μισθούς από το 2009 και μετά, μας έχουν παγώσει κλιμάκια το 2016-17 και μας βάλανε να χρυσοπληρώνουμε τα περιβόητα προσόντα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα πάνε ένα βήμα παραπέρα! Μας κόβουν και τα μεροκάματα!

Προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι! Δε θα τους περάσει!

Ο συλλογικός αγώνας μέσα από τα σωματεία μας και η ένταση της διεκδίκησης είναι μονόδρομος!

Ένα χρόνο μετά τη μεγαλειώδη απεργία των 100.000 απεργών παίρνουμε το νήμα και συνεχίζουμε!

Δε θα επιτρέψουμε να καταντήσει η διαβίωση μας μέσα στο μήνα λες και είναι σκηνή από θρίλερ μετρώντας και το τελευταίο ευρώ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:30 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΑΜΕΣΑ ΤΑ 4 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΜΕΒΡΗ!

Οκτώβριος 2022

Last modified: 13 Οκτωβρίου 2022