Written by 18:36 Αποφάσεις Δ.Σ., Αρχική Σελίδα

Κινηματογραφική Λέσχη Συλλόγου Περικλή στο 4ο Δ.Σχ. Χολαργού. Ξεκινάμε Παρασκευή 12/2 ώρα 8 μ.μ.

κινηματογραφικηλεσχηπερ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»Γιαβάση 7 -15242
Αγία Παρασκευή

Τηλ-Fax: 2106399318
info@syllogosperiklis.gr
Αγ. Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 33Προς: Τους συναδέλφους μέλη του συλλόγου μας

Θέμα:  Κινηματογραφική Λέσχη

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και στην σκληρή καθημερινή πραγματικότητα που βιώνουμε στον χώρο εργασίας μας αλλά και έξω στην κοινωνία, οφείλουμε να αλληλοκοιταχτούμε και να συσφίξουμε τους δεσμούς φιλίας, συναδελφικότητας και αλληλεγγύης μεταξύ μας.

Πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας για να καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες απαιτήσεις της δουλειάς μας, να έχουμε πάντα το περίσσευμα ψυχής που χρειάζεται να δώσουμε στα παιδιά μας. Κανείς δεν πρέπει  να αισθάνεται μόνος. Έχουμε κοινά προβλήματα και αλληλοστηριζόμενοι θα τα καταφέρουμε.

Για τους λόγους αυτούς οργανώνουμε την Κινηματογραφική Λέσχη του Συλλόγου μας που ξεκινάει αυτήν την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού και κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 20.00.

Οι προβολές θα οργανωθούν σε κινηματογραφικά θεματικά αφιερώματα και ξεκινάμε με ένα αφιέρωμα σε ταινίες που σχετίζονται με την εκπαίδευση. Στις 12 Φεβρουαρίου προβάλλεται η βραβευμένη ισπανική ταινία «Η Γλώσσα της Πεταλούδας» και στις 26 Φεβρουαρίου ακολουθεί η επίσης βραβευμένη , γαλλική ταινία «Τα παιδιά της χορωδίας».

Σας περιμένουμε όλους

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου