Written by 15:10 Αποφάσεις Δ.Σ.

Κάρτα εκπαιδευτικού

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Γιαβάση 7 -15242
Αγία Παρασκευή
Τηλ-Fax: 2106399318
info@syllogosperiklis.gr

Αγ. Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2009

Αρ. Πρωτ.: 53

Προς:
Το Δ.Σ. της ΔΟΕ

Θέμα: Κάρτα εκπαιδευτικού

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Τον Ιούνιο κάναμε έναν αγώνα δρόμου ώστε να εφοδιάσουμε όλους τους συναδέλφους μας με την Κάρτα Εκπαιδευτικού, για να μπορέσουν αυτοί να τη χρησιμοποιήσουν στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Όμως πρόσφατα έφτασαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας παράπονα συναδέλφων μας σχετικά με την κάρτα που τους προμηθεύσαμε.

Συγκεκριμένα μας ενημέρωσαν ότι σε πολλά μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της χώρας μας δεν γινόταν αποδεκτή με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να πληρώσουν εισιτήριο παρ’ ότι δεν έπρεπε. Αντίθετα αυτή γινόταν αποδεκτή σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκεί οι συνάδελφοί μας έμπαιναν δωρεάν επιδεικνύοντας την κάρτα τους, που στην Ελλάδα δε γινόταν αποδεκτή.

Το μεγαλείο της ελληνικής γραφειοκρατίας για άλλη μια φορά θριάμβευσε εις βάρος των συναδέλφων μας.

Για το λόγο αυτό ζητάμε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΕ να κάνει όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες προς το Υπουργείο Πολιτισμού της πατρίδας μας ώστε να γίνεται, επιτέλους, αποδεκτή και στην Ελλάδα η κάρτα των Ελλήνων Εκπαιδευτικών.

yp_four_geor

Last modified: 1 Σεπτεμβρίου 2009