Written by 17:16 Ανακοινώσεις, ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Η αστυνομία έπραξε το καθήκον της στο Πέραμα!

 

           ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

           ΣΥΛΛΟΓΟΥ “Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ”

 

 

Σήμερα, 23 Γενάρη,  σε όλο σχεδόν τον ηλεκτρονικό τύπο υπήρχε η εξής είδηση από πηγές του Υπουργείου Δικαιοσύνης:

«Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο να μεταδίδονται ανεύθυνα, αβάσιμες και ανακριβείς πληροφορίες, επισημαίνουν πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Πιο πρόσφατο κρούσμα τα δημοσιεύματα περί μη αυτεπάγγελτης επέμβασης των κρατικών αρχών στην υπόθεση της εισβολής μελών της Χρυσής Αυγής σε σχολείο στο Πέραμα, προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Τα όργανα του κράτους, οι αστυνομικές Αρχές και οι εισαγγελικές Αρχές, έπραξαν το καθήκον τους, σημειώνουν οι πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης και καταλήγουν: Ήδη σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάζεται άμεσα στον εισαγγελέα για καταλογισμό ποινικών ευθυνών.»

Συγχρόνως σε πρόσφατη ομιλία του Υπουργού Δικαιοσύνης στη Βουλή μετά την επίθεση της Χ.Α. στο Δημοτικό Σχολείο του Ν. Ικονίου Περάματος ανέφερε:

«… με έναν οργανωμένο τρόπο, στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κατά τρόπο προκλητικό, παραβίασαν το νόμο, εισερχόμενοι σε ένα σχολείο, προπηλακίζοντας καθηγητές, απειλώντας και εξυβρίζοντας άλλους πολίτες…».

Δημιουργούνται εύλογα οι απορίες :

  1. Είναι ανεύθυνη, αβάσιμη και ανακριβής η «πληροφορία» ότι οι αστυνομικές δυνάμεις (διμοιρία ΜΑΤ-υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας) που βρίσκονταν εκεί και όταν τα στελέχη της Χ.Α. με την καθοδήγηση και τη συμμετοχή του υπόδικου βουλευτή της παραβίαζαν το νόμο (όπως λέει ο υπουργός Δικαιοσύνης) λειτουργούσαν ως απλοί θεατές;
  2. Οι πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης θεωρούν ότι τα όργανα του κράτους, μεταξύ αυτών και οι Αστυνομικές Αρχές έπραξαν το καθήκον τους! Δηλαδή θα συνεχίζεται το φαινόμενο η αστυνομία να παίζει το ρόλο του θεατή όταν η εγκληματική αυτή οργάνωση και τα στελέχη της επιτίθενται σε πολίτες, σε εκπαιδευτικούς και σε γονείς και μάλιστα μέσα σε σχολεία;

Μέχρι τώρα διαπιστώναμε ότι υπήρχε τεράστια ανοχή από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις,  στην εγκληματική δράση της Χ.Α.  Η στάση αυτή  αποθρασύνει τη Χρυσή Αυγή. Τώρα όμως βλέπουμε ότι προχωρούν ακόμα ένα βήμα παραπέρα: την πλήρη αδράνεια της ελληνικής αστυνομίας  όταν εξελίσσεται η εγκληματική δράση της Χ.Α τη βαφτίζουν: «έπραξαν το καθήκον τους!».

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ναζιστική-εγκληματική οργάνωση της Χ.Α. είναι το μακρύ χέρι του συστήματος.

Το οργανωμένο κίνημα είναι αυτό που μπορεί να αποκρούσει  αποφασιστικά τη φασιστική και ρατσιστική δράση της Χρυσής Αυγής!

Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία δε θα περάσει στα σχολειά μας!

Τα παιδιά των προσφύγων είναι καλοδεχούμενα στα σχολειά μας!

Η δημιουργία δομών απογευματινής λειτουργίας για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων εκτός του πρωινού προγράμματος των σχολείων εξυπηρετεί την πολιτική γκετοποίησης των προσφύγων που ακολουθείται και με τη «φιλοξενία»  τους σε  χώρους εκτός και μακριά από τον οικιστικό ιστό  των πόλεων.  Διευκολύνει την ανάπτυξη ξενοφοβικών αισθημάτων και συμπεριφορών μέσα στο κοινωνικό σώμα. Ταυτόχρονα μάλιστα, όπως πρόσφατα διαπιστώσαμε  με τα γεγονότα στο δημοτικό Σχολείο του Περάματος, πάνω σε αυτό το έδαφος τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής  «μεγαλουργούν»  ως εκφραστές της μισαλλοδοξίας και του φασισμού στοχοποιώντας 6χρονα παιδάκια! Η απόφαση της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας να γίνεται η φοίτησή τους σε ξεχωριστές δομές είναι και εκπαιδευτικά- παιδαγωγικά απαράδεκτη.

Η εκπαίδευσή τους πρέπει να γίνεται μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές, στα πρωινά τμήματα, όπως χρόνια τώρα γίνεται με τα παιδιά των προσφύγων και των μεταναστών στη χώρα μας

Last modified: 23 Ιανουαρίου 2017

Close