Written by 20:27 Πολιτισμός>Εκδηλώσεις

Για την παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων του Αυλώνα

Έφηβοι-πολίτες του κόσμου

3ο Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, 17 – 19 Μαΐου 2013

Για την παρακολούθηση της παράστασης της Θεατρικής Ομάδας του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων του Αυλώνα και λόγω περιορισμένων θέσεων, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κράτηση θέσης στο 213 017 8002 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) ή στο education@sgt.gr. Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνονται από σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου έως την Κυριακή 12 Μαΐου , πρέπει να είστε άνω των 16 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η κράτηση ισχύει για την παρακολούθηση της παράστασης, καθώς και για τη μεταφορά με το πούλμαν που θα γίνει από τη Στέγη στο χώρο των Φυλακών Αυλώνα. Το πούλμαν θα αναχωρήσει από τη Στέγη το Σάββατο 18 Μαΐου στις 10:30 το πρωί, ενώ η παράσταση στον χώρο των φυλακών θα ξεκινήσει στις 12:00. Όσοι δεν προλάβουν να κλείσουν θέση για να παρακολουθήσουν ζωντανά στην παράσταση, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την προβολή της παράστασης το Σάββατο 18 Μαΐου στις 22.00 στην Μικρή Σκηνή της Στέγης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Last modified: 9 Μαΐου 2013