Written by 20:36 Αρχική Σελίδα, Δελτία Τύπου

Για την αιμοδοσία του Συλλόγου μας (φωτο)

20150514_092356

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»Γιαβάση 7 -15242
Αγία Παρασκευή

Τηλ-Fax: 2106399318
info@syllogosperiklis.gr
  Αγ. Παρασκευή, 14 Μαΐου  2015
Αρ. Πρωτ. 89Προς: Τους συναδέλφους μέλη του συλλόγου  μας

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, 14/5/2015, πραγματοποιήθηκε στο 12ο Δημοτικό Σχολείο  Χαλανδρίου η Ημέρα Εθελοντικής  Αιμοδοσίας  του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που συμμετείχαν, αποδεικνύοντας  έμπρακτα ότι η προσφορά  αίματος  αποτελεί δυναμική συμβολή στην ανάπτυξη αλληλεγγύης  για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης των καιρών μας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι  οι ανάγκες σε αίμα  συνεχώς αυξάνονται και οι απαιτήσεις για την κάλυψή τους  γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες.

Γνωρίζουμε επίσης ότι το αίμα καλύπτει κάθε μέλος του συλλόγου και τις οικογένειες μας, ανεξάρτητα αν είμαστε αιμοδότες ή όχι. Αυτός είναι ένας πρόσθετος λόγος για  να διευκολύνουμε στα σχολεία μας τους αιμοδότες και τις αιμοδότριες.

Ζητήσαμε από την τράπεζα αίματος του Νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” να δοθούν συμβολικά 5 φιάλες αίματος στους 5 εργάτες των διυλιστηρίων Ασπροπύργου των ΕΛΠΕ που εδώ και επτά μέρες δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Αυτό ήταν και αίτημα κάποιων συναδέλφων μας αιμοδοτών. Έτσι κι αλλιώς όλους τους εργαζόμενους, αλλά και τους άνεργους, όλους τους ανθρώπους τους ενώνει το ίδιο αίμα.

Ευελπιστούμε ότι,  στην επόμενη  διοργάνωση  Εθελοντικής Αιμοδοσίας από το Σύλλογο μας,  η ανταπόκριση όλων μας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη  και αντίστοιχη των αναγκών.

ΤΟ   ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Όλοι  μπορούμε.     Η προσφορά είναι στο αίμα μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η Πρόεδρος                                                      Η Γεν. Γραμματέας

Μαρία Κολόζη                                                     Άννα Μάγια Σταυροπούλου

Δείτε φωτογραφίες από την αιμοδοσία:

20150514_110322

20150514_110307