Written by 21:52 Αιρετοί, Αρχική Σελίδα

Ενημερωτικό δελτίο του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Β΄ΑΘΗΝΑΣ Δημήτρη Πολυχρονιάδη εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της Διεξόδου ΕΚΠ/ΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 21/6/2013

Ενημερωτικό δελτίο  Νο 10                                                              24 – 6 – 2013

του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Β΄ΑΘΗΝΑΣ Δημήτρη Πολυχρονιάδη

εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της Διεξόδου ΕΚΠ/ΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Για τη  συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 21/6/2013

Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ της Β΄ ΑΘΗΝΑΣ στις 21/6 συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα :

1. Επαναπροσδιορισμός κενών οργανικών θέσεων κατά κλάδο και ειδικότητα εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής Σχολικών Μονάδων της Δ/νσης Π. Ε.  Β΄Αθήνας

Ύστερα από τη λήξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων για τοποθέτηση σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών των οργανικά υπεράριθμων και αφού δεν υποβλήθηκε καμία αίτηση για τοποθέτηση από τους ενδιαφερόμενους εκπ/κούς, το ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας προχώρησε στη σύνταξη (επαναπροσδιορισμό) πινάκων κενών οργανικών θέσεων κατά κλάδο και ειδικότητα Γενικής και Ειδικής Αγωγής σε σχολικές μονάδες του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τα οργανικά κενά που προκύπτουν λόγω συνταξιοδοτήσεων, μεταθέσεων και σχολικών μεταβολών, προκειμένου να γίνουν οι τοποθετήσεις – μεταθέσεις εκπαιδευτικών αρμοδιότητας του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας. Οι πίνακες με τα οργανικά κενά  έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας και καλούνται όσοι εκπ/κοί βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας και όσοι ήρθαν με μετάθεση στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας, αλλά και όσοι ζητούν βελτίωση θέσης (μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ) να υποβάλλουν αίτηση  τοποθέτησης από 21 – 6 – 2013 έως 28 – 6 – 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον αιρετό ή στη Β΄ Δ/νση Π. Ε. Αθήνας.

1. « Πρόταση αυτοδίκαιης λύσης σύμβασης εργασίας προσωρινών αναπληρωτών εκπ/κών που απασχολήθηκαν στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων πράξεων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε. Σ. Π. Α.) σε σχολικές μονάδες της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας κατά το διδακτικό έτος 2012 – 2013 ».

Το ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του νόμου,  έκανε δεκτή την αυτοδίκαιη λύση σύμβασης εργασίας προσωρινών αναπληρωτών που απασχολήθηκαν στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων πράξεων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε. Σ. Π. Α.) σε σχολικές μονάδες της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας κατά το διδακτικό έτος 2012 – 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στον αιρετό ή στη Β΄ Δ/νση Π. Ε. Αθήνας.

3. « Πρόταση αυτοδίκαιης λύσης σύμβασης εργασίας προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών που προσελήφθησαν σε σχολικές μονάδες της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας κατά το διδακτικό έτος 2012 – 2013».

Το ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του νόμου,  έκανε δεκτή την αυτοδίκαιη λύση σύμβασης εργασίας προσωρινών αναπληρωτών που προσελήφθησαν (μέσω πιστώσεων του ΓΚΠ) σε σχολικές μονάδες της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας κατά το διδακτικό έτος 2012 – 2013.

Δημήτρης Πολυχρονιάδης Αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας  6945394406, 2108068683(οικία), 2108020697(σχολείο)  dimpol1968@gmail.com

Αναπληρωτής Αιρετός: Κώστας Πότσης 6937050808, 210 6774416(οικία), 2106390210(σχολείο) kostaspotsis53@gmail.com

Last modified: 25 Ιουνίου 2013