Written by 14:09 Slider, Αιρετοί, Αρχική Σελίδα

Ενημέρωση του αιρετού Β΄Αθήνας Ν.Παπασπύρου για τα οργανικά κενά που θα προκύψουν από συνταξιοδοτήσεις

κιμωλια

29ο Ενημερωτικό δελτίο

του αιρετού εκπροσώπου στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας

Νίκου Παπασπύρου

και της αναπληρωματικής αιρετού Β΄ Αθήνας

Άννας-Μάγιας  Σταυροπούλου

εκλεγμένων  με το ψηφοδέλτιο  «Διέξοδος Εκπαιδευτική Συσπείρωση»

Συναδέλφισσες/οι,

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ενημέρωση οι συνάδελφοι που είχαν καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης τη φετινή χρονιά είναι πολύ λιγότεροι από ότι τα προηγούμενα χρόνια, που και σε αυτά ο αριθμός  ήταν συνεχώς μειούμενος.

Συγκεκριμένα, φέτος αφού έχει λήξει και η περίοδος που θα μπορούσε να γίνει ανάκληση της αίτησης συνταξιοδότησης,  οι προς συνταξιοδότηση εκπαιδευτικοί  στη Β΄ Αθήνας Π.Ε.  είναι 30 που αποτελεί και «ρεκόρ»  από τη μεταπολεμική περίοδο!

Πέρυσι ο αντίστοιχος  αριθμός ήταν 83 εκπαιδευτικοί.

Είναι αυτονόητο, ότι το γεγονός αυτό οφείλεται στις αντισυνταξιοδοτικές και αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις και της τωρινής μνημονιακής συγκυβέρνησης, που ακολουθώντας την ίδια πολιτική με τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις , σύμφωνα με τις εντολές της Ε.Ε και ΔΝΤ,  οδηγούν σε τραγικά αδιέξοδα τα λαϊκά στρώματα, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.

Συναδέλφισσες/οι,

Στον παρακάτω πίνακα που επισυνάπτω φαίνονται τα σχολεία που έχουν οργανική θέση οι προς συνταξιοδότηση εκπαιδευτικοί και θα προκύψουν ως οργανικά κενά:

συντ2016

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας: Νίκος Παπασπύρος

Τηλ.: 6973056740. Τηλ. Σχολείου: 2106515590