Written by 09:15 Αιρετοί, Αρχική Σελίδα

Ενημέρωση του αιρετού Β΄Αθήνας για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ με θέμα τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών

αιρετος

32o  Ενημερωτικό δελτίο

του αιρετού εκπροσώπου στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας

Νίκου Παπασπύρου

και της αναπληρωματικής αιρετού Β΄ Αθήνας

Άννας-Μάγιας  Σταυροπούλου

εκλεγμένων  με το ψηφοδέλτιο  «Διέξοδος Εκπαιδευτική Συσπείρωση»

Συναδέλφισσες/οι,

Συνεδρίασε  την  Πέμπτη 21-7-16  το ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας με τα εξής θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο:  « Οριστικές  τοποθετήσεις  – Μεταθέσεις εκπαιδευτικών   ΠΕ60 ,  ΠΕ70 Γενικής Αγωγής, ΠΕ06,  ΠΕ11, ΠΕ16 Γενικής Αγωγής ( Α΄ φάση  ) –  Επαναπροσδιορισμός   κενών  οργανικών   θέσεων»

Τοποθετήθηκαν σε κενές οργανικές θέσεις σύμφωνα με τον μοριοδοτικό πίνακα, τις αιτήσεις μετάθεσης και τις δηλώσεις τοποθέτησης που κατέθεσαν οι συνάδελφοι ανά κλάδο, ως εξής:

ΠΕ 70: τοποθετήθηκαν 53 συνάδελφοι,  παρέμειναν στη διάθεση 5 συνάδελφοι ενώ δεν ικανοποιήθηκαν οι αιτήσεις μετάθεσης 17 συναδέλφων. Παραμένουν 51 κενές οργανικές θέσεις

ΠΕ 60: τοποθετήθηκαν 7 συναδέλφισσες,  παρέμειναν στη διάθεση 20 συναδέλφισσες, ενώ δεν ικανοποιήθηκαν οι αιτήσεις μετάθεσης 18 συναδελφισσών.

ΠΕ06: τοποθετήθηκαν 23 συνάδελφοι,  παρέμειναν στη διάθεση 54 συνάδελφοι, ενώ δεν ικανοποιήθηκαν οι αιτήσεις μετάθεσης 4 συναδέλφων.

ΠΕ11: τοποθετήθηκαν 7 συνάδελφοι,  παρέμειναν στη διάθεση 72 συνάδελφοι, ενώ δεν ικανοποιήθηκαν οι αιτήσεις μετάθεσης 6 συναδέλφων.

ΠΕ16: τοποθετήθηκαν 23 συνάδελφοι και παρέμειναν στη διάθεση 18 συνάδελφοι. Παραμένουν 2 κενές οργανικές θέσεις.

Σε ό,τι αφορά τη μη απόδοση  και μη κάλυψη του αφαιρεθέντος οργανικού κενού ΠΕ16 το οποίο σύμφωνα με τη δήλωση του Διευθυντή Εκπαίδευσης  είχε δοθεί εκ παραδρομής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, επιφυλαχθήκαμε από τη θέση του αιρετού, καθώς δεν εκδόθηκε μέχρι σήμερα νέα υπουργική απόφαση –ΦΕΚ για απόδοση νέας οργανικής θέσης μετά την πρόταση –αίτημα της Διεύθυνσης Β΄Αθήνας.

Οι συνάδελφοι των  κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ16 που παραμένουν στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β’ Αθήνας, μπορούν, αν το επιθυμούν, σύμφωνα με άρθρο 15, παρ. 11, του Π. .50/96 να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για τοποθέτηση στα εναπομείναντα οργανικά κενά από την από την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 έως και την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016, μέχρι τις 11.00. καθώς θα ακολουθήσει η  Β’ Φάση Τοποθετήσεων. Οι αιτήσεις θα αποσταλούν μέσω φαξ στο 210 2771324 ή μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση mixanografisidipevath@gmail.com.

Αν και μετά τη Β’ Φάση των Τοποθετήσεων παραμείνουν οργανικά κενά, θα τοποθετηθούν σε αυτά οι εκπαιδευτικοί με τα λιγότερα μόρια μετάθεσης.

ΘΕΜΑ 2ο:«Οριστικές  τοποθετήσεις  – Μεταθέσεις εκπαιδευτικών  Π.Ε. σε σχολικές  μονάδες Ειδικής Αγωγής και  ΤμήματαΈνταξης »

ΠΕ70 ΕΑΕ: τοποθετήθηκαν 4 συναδέλφισσες  σε σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής  και 5 συνάδελφοι σε Τ.Ε.

Παραμένουν  9  κενές οργανικές θέσεις

ΠΕ60 ΕΑΕ: τοποθετήθηκαν 1 συνάδελφος  σε σχολική μονάδα Ειδικής Αγωγής  και 2 συναδέλφισσες σε Τ.Ε.

Παραμένουν 20  κενές οργανικές θέσεις

Δείτε στους πίνακες τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών:

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ11-ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ16-ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ70ΕΑΕ-ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ pdf very small

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ60ΕΑΕ-ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ pdf very small

ΕΚΠ/ΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ-Β’ ΦΑΣΗΣ

ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ16

ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ70

ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ60 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ pdf very small

ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ70 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ pdf very small

ΕΚΠ/ΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ

ΘΕΜΑ 3ο:  «Πρόταση αναγνώρισης προϋπηρεσίας εκπαιδευτικών  της Διεύθυνσης  Π.Ε Β΄ Αθήνας »

Με απόφαση του ΠΥΣΠΕ αναγνωρίζεται συνολικά ή μερικώς, ανάλογα με τα δικαιολογητικά που προσκομίσθηκαν,   η προϋπηρεσία  για μισθολογική εξέλιξη των συναδέλφων που αιτήθηκαν σχετικά.

ΘΕΜΑ  4ο:«Γνωμοδότηση για τη συνάφεια Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών  Εκπαιδευτικού της Διεύθυνσης Π.Ε.  Β΄  Αθήνας »

Με απόφαση του ΠΥΣΠΕ αναγνωρίζεται  ομόφωνα  η αναγνώριση   της συνάφειας  των  Μεταπτυχιακών  τίτλων σπουδών όλων των  εκπαιδευτικών    που είχαν καταθέσει δικαιολογητικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας: Νίκος Παπασπύρος

Τηλ.: 6973056740. Τηλ. Σχολείου: 2106515590