Written by 19:36 Αιρετοί, Αρχική Σελίδα

Eνημέρωση του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Β΄ΑΘΗΝΑΣ Δημήτρη Πολυχρονιάδη εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της Διεξόδου ΕΚΠ/ΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 12/4/2013

Ενημερωτικό δελτίο  Νο 5                                                               14 – 4 – 2013

του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Β΄ΑΘΗΝΑΣ Δημήτρη Πολυχρονιάδη

εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της Διεξόδου ΕΚΠ/ΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Για τη  συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 12/4/2013

Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ της Β΄ ΑΘΗΝΑΣ στις 12/4 συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα :

1. Πρόταση αναγνώρισης προϋπηρεσίας προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας

Υποβλήθηκαν 6 αιτήσεις προσωρινών αναπληρωτών εκπ/κών συναδέλφων μας, οι οποίες έγιναν όλες ομόφωνα δεκτές με βάση το νομικό πλαίσιο περί αναγνώρισης προϋπηρεσίας των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Για την κάθε περίπτωση και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον αιρετό ή στη γραμματεία του ΠΥΣΠΕ.

2. Γνωμοδότηση για τη συνάφεια μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Εξετάστηκαν οι αιτήσεις δύο (2) συναδέλφων αναπληρωτών εκπ/κών  ειδικότητας ΠΕ 20 (Πληροφορικής), οι οποίες έγιναν ομόφωνα δεκτές.

3. Χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή

Χορηγήθηκε ομόφωνα άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου σε δεκαπέντε(15) εκπαιδευτικούς που είχαν κάνει αίτηση (13 αιτήσεις δασκάλων ΠΕ 70, 1 αίτηση εκπαιδευτικού  Φυσικής Αγωγής ΠΕ 11 και 1 αίτηση εκπαιδευτικού – Νηπιαγωγού ΠΕ 60).

Επίσης τέθηκε από την πλευρά μας το θέμα της επιχειρούμενης κατάργησης χιλιάδων οργανικών θέσεων εκπαιδευτικών από το ΥΠΑΙΘΠΑ στο πλαίσιο της εφαρμογής των  αντιλαϊκών – αντιεκπαιδευτικών πολιτικών των μνημονιακών κυβερνήσεων της ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ και λάβαμε τη διαβεβαίωση από την πλευρά της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας ότι δεν στάλθηκε, ούτε θα σταλεί (από τη Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας) προς την Περιφερειακή Δ/νση Π. & Δ. Εκπ/σης Αττικής και το ΥΠΑΙΘΠΑ καμία πρόταση για κατάργηση οργανικών θέσεων εκπαιδευτικών στη Β΄ Δ/νση Π. Ε. Αθήνας. Επειδή δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΠΑ και στα στελέχη της, στο πλαίσιο της υπεράσπισης των εργασιακών μας δικαιωμάτων και της δημόσιας εκπ/σης καλούμε:

ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ  ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΠΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 – 4 – 2013 στις 13:00

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δημήτρης Πολυχρονιάδης Αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας  6945394406, 2108068683(οικία), 2108020697(σχολείο)  dimpol1968@gmail.com

Αναπληρωτής Αιρετός: Κώστας Πότσης 6937050808, 210 6774416(οικία), 2106390210(σχολείο) kostaspotsis53@gmail.com

Last modified: 14 Απριλίου 2013