Written by 19:43 Αιρετοί, Αρχική Σελίδα

Ενημέρωση για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 20/12/2013 του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Β΄ΑΘΗΝΑΣ Δημήτρη Πολυχρονιάδη εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της Διεξόδου ΕΚΠ/ΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

 

Ενημερωτικό δελτίο  Νο 31                                                         22 – 12 – 2013

του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Β΄ΑΘΗΝΑΣ Δημήτρη Πολυχρονιάδη

εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της Διεξόδου ΕΚΠ/ΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Για τη  συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 20/12/2013

Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ της Β΄ ΑΘΗΝΑΣ στις 20/12 (10:30 το πρωί) συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

 

  1. «Πρόταση τοποθέτησης Διευθυντών σε Σχολικές Μονάδες της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας».

Το Π.Υ. Σ. Π. Ε. Β΄ Αθήνας ομόφωνα αποφάσισε να μην τοποθετήσει Δ/ντές στις μέχρι τώρα κενούμενες θέσεις Δ/ντών σχολικών μονάδων τις περιοχής μας, λόγω συνταξιοδοτήσεων μέσω Κ. Υ. Σ. Π. Ε., εν αναμονή της ολοκλήρωσης της διαδικασίας της δημοσίευσης στο Φ. Ε. Κ. όλων των παραιτήσεων των συναδέλφων Δ/ντών σχολικών μονάδων, ώστε να τοποθετηθούν οι νέοι Δ/ντές (για το υπόλοιπο της θητείας) επί του συνόλου των κενουμένων θέσεων. Συνεπώς, οι τοποθετήσεις των νέων Δ/ντών στις κενούμενες θέσεις θα γίνουν σε επόμενη συνεδρίαση του Π. Υ. Σ. Π. Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες/-οι μπορούν να απευθύνονται στον αιρετό ή στη Β΄ Δ/νση Π. Ε. Αθήνας.

  1. «Πρόταση τοποθέτησης Υποδιευθυντών για το πρόγραμμα του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου».

To Π. Υ. Σ. Π. Ε. Β΄ Αθήνας ομόφωνα αποφάσισε την τοποθέτηση – ορισμό υποδιευθυντών/υπεύθυνων για το πρόγραμμα του Ολοήμερου των παρακάτω Δημοτικών Σχολείων (από την ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2013 – 2014) ως εξής:

ΓΟΥΖΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΕ 70                    10ο  Δημ. Σχ. Αγίας Παρασκευής

ΚΑΜΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ     ΠΕ70                    6ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70               Δημ. Σχ. Εκάλης

ΚΙΤΣΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ     ΠΕ70                      14ο Δημ. Σχ. Ηρακλείου

ΤΙΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ     ΠΕ70                       1ο Δημ. Σχ. Κηφισιάς

ΤΖΙΑΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ  ΠΕ70         2ο Δημ. Σχ. Κηφισιάς

ΜΟΥΓΝΑΙ ΠΑΟΛΑ – ΜΑΡΙΑ ΠΕ70         5ο Δημ. Σχ. Κηφισιάς

ΜΟΥΤΑΝΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ        ΠΕ70           6ο Δημ. Σχ. Κηφισιάς

ΜΑΡΙΟΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ         ΠΕ70           4ο Δημ. Σχ. Μεταμόρφωσης

ΧΑΡΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   ΠΕ70          14ο Δημ. Σχ. Ν. Ιωνίας

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ                 ΠΕ70           16ο Δημ. Σχ. Ν. Ιωνίας

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ       ΠΕ70           1ο Δημ. Σχ. Χαλανδρίου

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΩ    ΠΕ70         6ο Δημ. Σχ. Χαλανδρίου

ΖΟΥΖΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ         ΠΕ70         13ο Δημ. Σχ. Χαλανδρίου

ΝΙΚΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ           ΠΕ70         5ο   Δημ. Σχ. Χολαργού

Η καθυστέρηση του ορισμού των υπευθύνων ολοήμερου στα παραπάνω σχολεία (6/θέσια έως 9/θέσια μη Ε. Α. Ε. Π.) οφείλεται καθαρά και αποκλειστικά στην ολιγωρία και την έλλειψη πολιτικής βούλησης από την πλευρά του ΥΠΑΙΘ και της διοίκησης της εκπαίδευσης. Ακόμα και τώρα ο ορισμός των υπευθύνων ολοήμερου στα συγκεκριμένα σχολεία έγινε κατόπιν έντονων πιέσεων από τα αιρετά μέλη των ΠΥΣΠΕ και από τους Συλλόγους Εκπ/κών Π. Ε., μάλιστα υποβλήθηκε και γραπτό αίτημα από την πλευρά μας για να συμπεριληφθεί το συγκεκριμένο θέμα στην Η. Δ. της συνεδρίασης του Π. Υ. Σ. Π. Ε. πριν την εκπνοή του 2013. Οι συνάδελφοι που ορίστηκαν με την πράξη του Π. Υ. Σ. Π. Ε. υπεύθυνοι/υπεύθυνες ολοήμερου θα λάβουν αναδρομικά το επίδομα από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους.

Επίσης το Π. Υ. Σ. Π. Ε. Β΄ Αθήνας κατά πλειοψηφία (τα αιρετά μέλη μειοψήφησαν)  απέρριψε τις αιτήσεις των συναδέλφων για ορισμό τους ως υπευθύνων ολοήμερου με επίδομα: α) Γκιζά Σωτηρίου του 16ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου επειδή το σχολείο του είναι 12/θέσιο Ε. Α. Ε. Π., β) Καραγιάννη Ελένης του 3ου & 4ου Δημ. Σχ. Νέου Ψυχικού επειδή είναι Ε. Α.Ε.Π. και το 3ο είναι 12/θέσιο και γ) Κολτσίδα Γεωργίας του 7ου και 10ου Δημ. Σχ. Χαλανδρίου επειδή τα συστεγαζόμενα σχολεία είναι 10/θέσια και έχουν υποδιευθυντές. Την παραπάνω απόφαση απόρριψης των αιτήσεων των συναδέλφων για ορισμό τους ως υπευθύνων ολοήμερου με επίδομα δεν την ψήφισα, διότι ο κλάδος διεκδικεί το χορήγηση επιδόματος για όλους τους συναδέλφους υπεύθυνους ολοήμερων όλων των τύπων σχολείων, ζήτημα το οποίο πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί αντικείμενο διεκδίκησης των Συλλόγων Εκπ/κών Π. Ε. και της Δ. Ο. Ε. μέχρι την αναγνώριση του από το ΥΠΑΙΘ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες/-οι μπορούν να απευθύνονται στον αιρετό ή στη Β΄ Δ/νση Π. Ε. Αθήνας.

 

  1. «Πρόταση αναγνώρισης προϋπηρεσίας προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών της  Δ/νσης Π. Ε.  Β΄ Αθήνας».

 

Το Π. Υ. Σ. Π. Ε. Β΄ Αθήνας ομόφωνα αναγνώρισε την προϋπηρεσία όσων αναπληρωτών συναδέλφων (όλων των ειδικοτήτων) εργάζονται στο Π. Υ. Σ. Π. Ε. Β΄ Αθήνας (από δημόσια σχολεία και φορείς του Δημοσίου), σύμφωνα με τις αιτήσεις τους και τις κείμενες διατάξεις. Για το ζήτημα της μη αναγνώρισης της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών συναδέλφων μας από τα ιδιωτικά σχολεία σύμφωνα με το νόμο 4024/2011 εκφράσαμε την έντονη διαμαρτυρία μας και τονίσαμε ότι υπάρχουν νομικές γνωμοδοτήσεις που αμφισβητούν την εγκυρότητα της εφαρμογής του συγκεκριμένου άρθρου του νόμου 4024/2011 αναφορικά με την αναγνώριση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών συναδέλφων μας και για το ζήτημα αυτό καλούμε τους Συλλόγους Εκπ/κών Π. Ε. και τη Δ. Ο. Ε. να επιληφθούν άμεσα, ώστε να επιλυθεί και να πάψει να αποτελεί αιτία σοβαρής οικονομικής αιμορραγίας για εκατοντάδες αναπληρωτές συναδέλφους μας, οι οποίοι χάνουν αρκετά χρήματα από τους μισθούς τους εξαιτίας της μη αναγνώρισης της προϋπηρεσίας τους από τα ιδιωτικά σχολεία.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες/-οι μπορούν να απευθύνονται στον αιρετό ή στη Β΄ Δ/νση Π. Ε. Αθήνας.

  1. «Γνωμοδότηση για τη συνάφεια μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σπουδών εκπαιδευτικών της  Δ/νσης Π. Ε.  Β΄ Αθήνας».

 

Το Π. Υ. Σ. Π. Ε. Β΄ Αθήνας ομόφωνα γνωμοδότησε θετικά για τη συνάφεια μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών εκπ/κών της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας (δύο εκπ/κών ΠΕ70, μιας εκπ/κού ΠΕ06, μιας εκπ/κού ΠΕ60 και μιας εκπ/κού ΠΕ11), σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του νόμου και τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά που προσκόμισαν οι ενδιαφερόμενες/-οι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες/-οι μπορούν να απευθύνονται στον αιρετό ή στη Β΄ Δ/νση Π. Ε. Αθήνας.

 

  1. 5.      «Γνωμοδότηση για την χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε εκπαιδευτικούς  της  Δ/νσης Π. Ε.  Β΄ Αθήνας».

Το Π. Υ. Σ. Π. Ε. Β΄ Αθήνας ομόφωνα γνωμοδότησε θετικά για τη χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε εκπαιδευτικούς της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας (δύο εκπ/κών ΠΕ32 – για τρεις αιτήσεις της μιας και δύο της άλλης αντίστοιχα, έξι  εκπ/κών ΠΕ70, μιας εκπ/κού ΠΕ71, δύο εκπ/κών ΠΕ19, μιας εκπ/κού ΠΕ60, δύο εκπ/κών ΠΕ11) σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του νόμου και τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά που προσκόμισαν οι αιτούντες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες/-οι μπορούν να απευθύνονται στον αιρετό ή στη Β΄ Δ/νση Π. Ε. Αθήνας.

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας της 20 – 12 – 2013 θέσαμε υπόψη του Συμβουλίου και του Δ/ντή Εκπ/σης Π. Ε. Β΄ Αθήνας τα παρακάτω θέματα:

  • Τη συνεχιζόμενη ύπαρξη κενών και ελλείψεων σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων (Φυσικής Αγωγής – Αγγλικών – Εικαστικών), ενώ διανύουμε ήδη το β΄ τρίμηνο από την έναρξη της λειτουργίας του σχολικού έτους 2013 – 2014.
  • Την έλλειψη εκπαιδευτικών ΠΕ70 – Δασκάλων, ώστε να καλυφθούν τα κενά που προκύπτουν από συνταξιοδοτήσεις, μέσω Κ. Υ. Σ. Π. Ε., και αναρρωτικές άδειες των συναδέλφων μας.
  • Τις πληροφορίες για επικείμενες συγχωνεύσεις όλων των συστεγαζόμενων σχολείων της Αττικής με απόφαση του Περιφερεικού Δ/ντή  Π. & Δ. Εκπ/σης Αττικής.
  • Τις πληροφορίες σχετικά με την πρόσληψη τραπεζοκόμων μέσω ΟΑΕΔ για τα ολοήμερα Νηπιαγωγεία.
  • Το ζήτημα της υποβολής ερωτήματος στο ΥΠΑΙΘ αναφορικά με την κρίση ή μη ως υπεράριθμων εκπαιδευτικών που κατέχουν προσωποπαγείς θέσεις σε Δημοτικά Σχολεία της χώρας.

 

Οι απαντήσεις που λάβαμε από την πλευρά του Δ/ντή Εκπ/σης Π. Ε. Β΄ Αθήνας ήταν ότι αναμένουμε ακόμα εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων (Φυσικής Αγωγής – Αγγλικών – Εικαστικών) μέσω αποσπάσεων από τη Δευτεροβάθμια κυρίως, ενώ για τις ελλείψεις των Δασκάλων η αναπλήρωση των κενών  θα γίνεται με ευθύνη των Δ/ντών και των Συλλόγων Διδασκόντων, όπου χρειαστεί, με εσωτερικές μετακινήσεις των μονίμων συναδέλφων του σχολείου από το ολοήμερο και όπου χρειαστεί θα μετακινούνται με απόφαση του Δ/ντή Εκπ/σης αναπληρωτές ΠΕ70 – ΕΣΠΑ για τις ανάγκες του ολοήμερου.

Για το ζήτημα των επικείμενων συγχωνεύσεων των συστεγαζόμενων Δημοτικών Σχολείων της Αττικής δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάποια γραπτή εντολή από την πλευρά της Περιφερειακής Δ/νσης Π. & Δ. Εκπ/σης Αττικής, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται, χωρίς να γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο.

Για το ζήτημα της πρόσληψης τραπεζοκόμων, μέσω ΟΑΕΔ, για τα ολοήμερα Νηπιαγωγεία δήλωσε ότι υπάρχει η διαδικασία των προσλήψεων σε εξέλιξη και η Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας έχει καταθέσει τις προτάσεις της ζητώντας συγκεκριμένο αριθμό τραπεζοκόμων.

Για το ζήτημα του ερωτήματος που ζητήσαμε να υποβληθεί στο ΥΠΑΙΘ αναφορικά με το νομικό πλαίσιο της κρίσης ως υπεράριθμων εκπαιδευτικών που κατέχουν προσωποπαγείς θέσεις σε σχολικές μονάδες της χώρας δήλωσε ότι ήδη έχει υποβληθεί στο ΥΠΑΙΘ από τη Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας και αναμένεται η σχετική γνωμοδότηση.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Ως αιρετό μέλος του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας καταγγέλλω τις απαράδεκτες και αντεργατικές μεθόδους κάλυψης των κενών και ελλείψεων που ακολουθεί και εφαρμόζει ο Δ/ντής Εκπ/σης Π. Ε. Β΄ Αθήνας, παρακάμπτοντας το Π. Υ. Σ. Π. Ε., στην προσπάθεια του να εφαρμόσει τις μνημονιακές – αντιεκπαιδευτικές και αντιλαϊκές πολιτικές του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης.

 

Συγκεκριμένα στην περιοχή του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας υπάρχουν ακόμα Δημοτικά Σχολεία που έχουν ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, κυρίως Φυσικής Αγωγής – Αγγλικών – Εικαστικών και Πληροφορικής, ενώ τα κενά που υπάρχουν σε εκπαιδευτικούς ΠΕ70 είτε αγνοούνται είτε καλύπτονται με εσωτερικές μετακινήσεις από μόνιμους συναδέλφους που υπηρετούν στο ολοήμερο με την ευθύνη των Δ/ντών των Σχολείων και χωρίς απόφαση του Δ/ντή Εκπ/σης ή του ΠΥΣΠΕ (περίπτωση του 16ου Δημ. Σχ. Ν. Ιωνίας), αναστατώνοντας την επαγγελματική και οικογενειακή ζωή των συναδέλφων που στο μέσο της χρονιάς βρίσκονται από το ολοήμερο σε τάξη του πρωινού ή ακόμα χειρότερα, στην περίπτωση που είναι αναπληρωτές ΕΣΠΑ και γυρίζουν από σχολείο σε σχολείο. Αντίστοιχα φαινόμενα υπάρχουν και στο ζήτημα της κάλυψης των κενών από εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που μετακινούνται ή θα επιχειρηθεί να μετακινηθούν από σχολείο σε σχολείο με τη δικαιολογία της συμπλήρωσης του ωραρίου τους ή ο, τιδήποτε άλλο, ενώ εκκρεμεί η επιστροφή στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας των 62 εκπαιδευτικών ΠΕ70 Δασκάλων που παράνομα μετακινήθηκαν για κάλυψη λειτουργικών κενών στα ΠΥΣΠΕ Ανατολικής & Δυτικής Αττικής.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ Δ. Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π. Ε. ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ.

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΣΠΕ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΑ ΠΥΣΠΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ Γ. Κ. Π.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΤΗΣ Β΄ Δ/ΝΣΗΣ Π. Ε. ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΩΝ.

 

 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ. Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π. Ε. ΤΗΣ Β΄  Δ/ΝΣΗΣ Π. Ε. ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Δ. Σ. ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ.

 

 

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΤΗΣ Β΄ Δ/ΝΣΗΣ Π. Ε. ΑΘΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

ΚΑΛΗ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ 2014, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

 

 

Δημήτρης Πολυχρονιάδης Αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας  6945394406, 6943235498,  2108068683(οικία), 2108020697(σχολείο)  dimpol1968@gmail.com

Αναπληρώτρια Αιρετός: Καββαδία Φωτεινή 6932628101, 6975845567, 210 8068683 (οικία), 2108020788(σχολείο) dimpol1968@gmail.com

 

Last modified: 22 Δεκεμβρίου 2013

Close