Written by 22:07 Αρχική Σελίδα

Δ.Ο.Ε: Σύνταξη πληρεξούσιου για εκδίκαση αίτησης ακύρωσης

κιμ

δοε λογότυπο

ΘΕΜΑ : Σύνταξη πληρεξούσιου για εκδίκαση αίτησης ακύρωσης

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι στις 19/1/2015 εκδικάστηκε από το Διοικητικό Εφετείο η αίτηση ακύρωσης κατά των υποχρεωτικών μετακινήσεων των εκπαιδευτικών από τις Διευθύνσεις Α’, Β΄ και Γ΄ Αθήνας προς τις Διευθύνσεις Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, που έγιναν το Σεπτέμβριο του 2014 και ο φάκελος της υποθέσεως θα κλείσει στις 10/2/2015.

Προκειμένου να γίνει δυνατή η εκπροσώπηση όλων των συναδέλφων που υπέβαλαν μαζί με τη Δ.Ο.Ε. την παραπάνω αίτηση, θα πρέπει να υπογράψουν πληρεξούσιο προς τη νομική σύμβουλο της Δ.Ο.Ε.

Για να αποφευχθούν και άλλα έξοδα για τους συναδέλφους, το Δ.Σ. σε συνεννόηση με τη νομική σύμβουλο, καλεί όλους τους παραπάνω συναδέλφους, να προσέλθουν την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου στο γραφείο της συμβολαιογράφου Γιαλαμπρίνου Βασιλικής, Σουλίου 4 Αθήνα, ώστε να υπογράψουν το πληρεξούσιο. Τα έξοδα θα καλυφθούν από τη Δ.Ο.Ε.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας και για να μην ταλαιπωρηθούν εκείνη την ημέρα, θα πρέπει οι συνάδελφοι να αποστείλουν προηγουμένως φωτοτυπία του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας στο ΦΑΞ : 2103648257 ώστε να συνταχθεί το πληρεξούσιο.

Από τη Δ.Ο.Ε.

Last modified: 1 Φεβρουαρίου 2015