Written by 21:35 Ανακοινώσεις, ΑΣΕ

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες μαθητές μας, τους εκατοντάδες εκπαιδευτικούς και γονείς που βγήκαν στο δρόμο, σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας για τα μεγάλα προβλήματα στην Παιδεία.

Με τις μαζικές και τις μαχητικές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν δόθηκε απάντηση στην κυβέρνηση που συνεχίζει όπως και οι προηγούμενες να χτυπάει το δικαίωμα στη μόρφωση και τη ζωή των νέων παιδιών.

Δόθηκε απάντηση στην κυβερνητική εξαπάτηση περί «κανονικότητας» στα σχολεία, στα τσακισμένα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα, στις ελλείψεις εκπαιδευτικών και τα πολυπληθή τμήματα, στο κλείσιμο εκατοντάδων τμημάτων ΕΠΑ.Λ. και κατευθύνσεων ΓΕ.Λ., στην κατάργηση της ενισχυτικής και της Π.Δ.Σ., στα σχέδια της κυβέρνησης για το νέο Λύκειο.

Εκπαιδευτικοί – Μαθητές – Γονείς διεκδικούμε το δικαίωμα στη μόρφωση και τη ζωή, που στερούν από τη νέα γενιά οι κυβερνήσεις διαχρονικά, που θέλουν τους νέους ανθρώπους να ζουν και να δουλεύουν χωρίς δικαιώματα, με υποκατώτατους μισθούς των 300 ευρώ.

Διεκδικούμε ένα σχολείο που θα μορφώνει και δε θα εξοντώνει, ενάντια στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το Νέο Λύκειο.

Ο αγώνας είναι κοινός!

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ανατρέψουμε τις αντιλαϊκές- αντιεκπαιδευτικές πολιτικές!

Όλοι μαζί εκπαιδευτικοί γονείς και μαθητές μια γροθιά

μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια!

Last modified: 31 Οκτωβρίου 2017