Written by 21:23 Αρχική Σελίδα

Αστυνομικοί απομάκρυναν με την βία τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ-ΚΙ από τον αγιασμό

Στα σημερινά εγκαίνια του νέου σχολικού συγκροτήματος στο Φαραώ, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς την στιγμή που βρισκόταν στο βήμα ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς, κ. Μαρκάτος, αστυνομικοι απομακρυναν με την βία τον πρόεδρο. της ΕΛΜΕ Κεφαλλονιάς κ. Γεωργόπουλο

Οι αστυνομικοί έσυραν τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ-ΚΙ έξω από τον αγιασμό του νέου σχολικού συγκροτήματος στο Αργοστόλι  το οποίο φιλοξενεί δυο Λύκεια και 500 περίπου παιδιά.

Ο Κ.Γεωργόπουλος ήθελε να μιλήσει εκ μέρους της ΕΛΜΕ-ΚΙ και των καθηγητών που εκπροσωπεί

Ο κ. Γεωργόπουλος δήλωσε ότι η απομάκρυνσή του έγινε με εντολή του Δ/ντης Εκπαίδευσης της Περιφερειας. Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ-ΚΙ όπως φαίνεται στο βίντεο φωνάζει στους αστυνομικούς πως “πετάνε εξώ την ΕΛΜΕ από την εκδήλωση, υπάρχει πρόσκληση στην ΕΛΜΕ”. Στο τέλος ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ-ΚΙ μίλησε.

Το Kefalonitikanea ρώτησε τον κ Γκούση εάν, όντως ζήτησε εκείνος από τους αστυνομικους να απομακρύνουν τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ και εκείνος απάντησε πως “απαγορευόταν η παρουσία του εκεί” ενώ σε δεύτερη ερώτηση για το πως είναι δυνατόν να απαγορεύεται η παρουσία του προέδρου των καθηγητών του νομού στα εγκαίνια δύο νέων λυκείων, εκείνος απαντησε πάλι πως “είναι εκλεγμένος για να απευθύνεται στους καθηγητες”.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για το γεγονός θα υπάρξει αύριο.

Δείτε την ομιλία του κ.Γεωργόπουλου

Last modified: 12 Σεπτεμβρίου 2016