Written by 12:17 Slider, Αρχική Σελίδα

Αρχηγοί κρατών χαιρετίζουν το ΟΧΙ της Ελλάδας

Συγχαρητήρια από αρχηγούς κρατών δέχεται η Ελλάδα για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Ν. Αναστασιάδης: Να σεβαστούν οι Ευρωπαίοι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Απόλυτο σεβασμό από το σύνολο των Ευρωπαίων στο χθεσινό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα ζήτησε ο πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος εκτίμησε ότι η προσέγγιση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν θετική, γεγονός, που όπως είπε, δεν σημαίνει έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Ν. Μαδούρο: Ζήτω η Ελλάδα! – Το «όχι», νίκη κατά της χρηματοοικονομικής τρομοκρατίας του ΔΝΤ

«Συγχαρητήρια στο λαό της Ελλάδας στον αγώνα του για αξιοπρέπεια», δήλωσε ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας στο τέλος της σεμνής συνεδρίασης της Εθνοσυνέλευσης για τον εορτασμό των 204 ετών από την υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Βενεζουέλας.

Συγχαρητήρια του Ραούλ Κάστρο προς τον Αλέξη Τσίπρα για το OXI

Ο πρόεδρος της Κούβας Ραούλ Κάστρο συνεχάρη τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το μαζικό ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο σχέδιο των πιστωτών της Αθήνας και τα νέα μέτρα λιτότητας που προβλέπονταν στο σχέδιο αυτό, ανέφερε η επίσημη κουβανική εφημερίδα Granma.

Έβο Μοράλες: «Με σεβασμό και θαυμασμό, χαιρετίζω τον σπουδαίο ελληνικό λαό για τον θρίαμβο του “όχι”»

Τη νίκη του “όχι” στο δημοψήφισμα στην Ελλάδα χαιρέτισε σήμερα ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, σημειώνοντας ότι αποτελεί μια ήττα για τον “ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό”.

Πρόεδρος Αργεντινής: Συγχαρητήρια στον ελληνικό λαό για το «όχι»

Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Κίρχνερ συνεχάρη τον ελληνικό λαό για τη μαζική απόρριψη των προτάσεων των πιστωτών της Αθήνας και των νέων μέτρων λιτότητας.

Last modified: 6 Ιουλίου 2015