Written by 22:38 Αρχική Σελίδα

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. “Ρόζα Ιμβριώτη” για συνάδελφο που διώκεται

logo1

Δείτε την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. “Ρόζα Ιμβριώτη” για τον συνάδελφο Δ/ντή Δημοτικού Σχολείου της Καισαριανής που διώκεται και παραπέμπεται σε πειθαρχικό:

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΗ 4ωρης ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/4/2015 ΚΑΙ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ (Τσόχα  15) ,

ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΔ/ΝΤΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής- Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» ενεργοποιεί την απόφαση της Γενικής του Συνέλευσης με την οποία : Συμπαραστέκεται στο Δ/ντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής  συνάδελφο Καραντζή Διονύση για την παραπομπή του σε πειθαρχικό, καταγγέλλοντας την απόφαση του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης. Την ημέρα του πειθαρχικού θα κηρυχτεί 4ωρη στάση εργασίας και θα γίνει συγκέντρωση έξω από την Περιφερειακή Δ/νση Αττικής. Αριθ. Πρωτ. 2/ 2-12-2014 έγγραφο του Συλλόγου μας.

Παρά τις συνεχείς επαφές μας  με την Νομική Σύμβουλο κα Τσίπρα και τις διαβεβαιώσεις που είχαμε λάβει για αναστολή της διενέργειας  της  Πειθαρχικής διαδικασίας του  συναδέλφου προκειμένου να ψηφιστεί ο νέος πειθαρχικός νόμος,  στις 13.45 σήμερα  λίγο πριν τη λήξη του ωραρίου των σχολείων, ειδοποιείται ο συνάδελφος ότι δεν θα αναβληθεί το πειθαρχικό και θα πραγματοποιηθεί αύριο κανονικά η διαδικασία..

Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. εκτάκτως ενεργοποιεί την  απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης και αύριο    Τετάρτη 29/4/2015 κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας 8 – 12 και παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Δ/νση Αττικής στις 9.00 το πρωί.

Το Δ.Σ.  δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στο συνάδελφο,  ο οποίος παραπέμπεται στο πειθαρχικό γιατί δεν υπάκουσε σε εντολές της Διοίκησης για συγχώνευση τμημάτων του  σχολείου και εφάρμοσε τις αποφάσεις του Συλλόγου και του Κλάδου.

Καλεί τους συναδέλφους να δηλώσουν στάση εργασίας και να συμμετάσχουν στην Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Περιφερειακή Δ/νση Αττικής.

Καλούμε τους Δ/ντές των σχολείων να διευκολύνουν τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στη στάση και την παράσταση διαμαρτυρίας.

Καλούμε τους γονείς των σχολείων να δείξουν την κατανόηση και την συμπαράστασή τους.

Απαιτούμε:

Να σταματήσει τώρα κάθε πειθαρχική δίωξη του συναδέλφου και να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Να καταργηθεί ο πειθαρχικός Νόμος , 4093/2012.  στο σύνολό του.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                      Ο Γ. Γραμματέας

Κοπριτέλης Απόστολος                                                                         Πετρίδης Μανώλης

Last modified: 29 Απριλίου 2015