Written by 22:14 Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Συμμετοχή… Ζεστασιά… Κέφι… ελπίζουμε να ένοιωσαν όσοι συμμετείχαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στο 3ο Δημοτικό. Σαν Διοικητικό Συμβούλιο αυτά θέλαμε να προσφέρουμε γιατί πιστεύουμε ότι η κατάθλιψη, ο φόβος και το κλείσιμο στο σπίτι δεν είναι η απάντηση στην κρίση που βιώνουμε. Η απάντηση οφείλει να είναι η αγωνιστικότητα και αυτό προϋποθέτει το κεφάλι ψηλά και χαμόγελο. Επιλέξαμε το ρεφενέ γιατί πιστεύουμε ότι η μόνη προϋπόθεση για ένα γλέντι είναι το κέφι και όλα τα άλλα βρίσκονται με τον κλασσικό ελληνικό τρόπο, ο καθένας προσφέρει ότι μπορεί, φτάνει να το προσφέρει με την ψυχή του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της γιορτής. Πρώτα απ’ όλα τους γονείς απ’ όλους τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην διοργάνωση με οποιοδήποτε τρόπο. Τον Διευθυντή, το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού που μας παραχώρησαν την αίθουσα εκδηλώσεων. Το εξαιρετικό μουσικό συγκρότημα που ζέστανε με ποιοτική μουσική την ατμόσφαιρα και άναψε το κέφι.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους: Τον Αντιπεριφερειάρχη Β.Τομέα κ.Μανιάτη, τον Δήμαρχο κ.Β.Ζορμπά, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Γ.Βουτσινά, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας κ.Θ.Φαλούκα, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ.Γ.Μουχτούρη, τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ.κ.Γιαννακόπουλο, Σταθόπουλο, Γκιζιώτη, τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για την Παιδεία κ.Μ.Κωνσταντακόπουλο, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ.Α.Γάκη, Ζ.Φωτεινού, Μ.Δημητρίου, Μ.Γαβρά, τον Σχολικό Σύμβουλο Π.Ε. κ.Π.Γαλάνη, τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Γονέων Αθήνας, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ» κ.Κ.Πότση, τους Διευθυντές και Εκπαιδευτικούς Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που περευρέθηκαν, τους Προέδρους των τοπικών Συλλόγων Κατοίκων Τσακού κ.Σαββίδη, Κοντοπεύκου κ.Ματσούκα και Πευκακίων κ.Μπακογιάννη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Παιδικών Σταθμών, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων ΑμΕΑ κ.Βασιλειάδη και-ιδιαιτέρως- την αντιπροσωπεία του 15μελούς των μαθητών του 4ου Λυκείου .

Τα δύο φλουριά κέρδισαν ο Σύλλογος Γονέων του ΤΕΕ Κωφών Αγίας Παρασκευής και η μαθήτρια Ειρ.Γκιζιώτη και ευχόμαστε να τους φέρουν όλα τα καλά για το 2013.

Σ’ αυτή τη γιορτή εκτιμήσαμε ότι δεν χρειάζονταν ομιλίες και δεν αναφερθήκαμε σε οποιαδήποτε διεκδίκησή μας. Όμως αναρτήσαμε σε αφισέτες τα αιτήματα τόσο της Ένωσης Γονέων όσο και του κάθε Συλλόγου Γονέων ανά Σχολείο.

Ζητάμε συγγνώμη για όποια έλλειψη ή αστοχία παρατηρήθηκε και ελπίζουμε το 2013 να είναι για όλους μια χρονιά με υγεία και  αγωνιστικότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο                                                  Αγία Παρασκευή 7/2/2013

Last modified: 7 Φεβρουαρίου 2013