Written by 19:07 Αιρετοί, Αρχική Σελίδα

Συνάντηση του αιρετού Β΄Αθήνας με τους Συλλόγους Εκπ/κών “Σεφέρης” και “Περικλής”

 

αιρε

13ο Ενημερωτικό δελτίο

του αιρετού εκπροσώπου στο ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας

Νίκου Παπασπύρου

και της αναπληρωματικής αιρετού Β΄Αθήνας

Άννας-ΜάγιαςΣταυροπούλου

εκλεγμένων  με το ψηφοδέλτιο  «Διέξοδος Εκπαιδευτική Συσπείρωση»

Μετά από πρόσκληση του αιρετού Β΄ Αθήνας  Ν. Παπασπύρου και της αναπληρωματικής αιρετού Β΄Αθήνας Άννας-Μάγιας Σταυροπούλου στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. Β΄Αθήνας, «Σεφέρης», «Περικλής», Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων την Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τους Συλλόγους: «Ο Σεφέρης» και «Περικλής».

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί  στη Δ/νση Π.Ε. Β΄Αθήνας αναφορικά με τις ελλείψεις των εκπαιδευτικών, με τα ζητήματα των πινάκων των λειτουργικών κενών και των προσωρινών τοποθετήσεων των εκπαιδευτικών. Προβλήματα που οι αιτίες τους βρίσκονται στην εφαρμογή των μνημονιακών, αντιεκπαιδευτικών πολιτικών, αλλά και στην τακτική που ακολουθεί ο Δ/ντής Π.Ε. Β΄Αθήνας.

Πρέπει να τονισθεί για μια ακόμη φορά ότι οι πίνακες των λειτουργικών κενών, οι προσωρινές τοποθετήσεις δεν έγιναν από το ΠΥΣΠΕ, αλλά μονομερώς από τον Δ/ντή Π.Ε. Β΄Αθήνας. Για τους λόγους αυτούς και το ότι ουσιαστικά το ΠΥΣΠΕ δε λειτουργεί με ευθύνη του Δ/ντή Π.Ε. έχει ζητηθεί συνάντηση από τον αιρετό Β΄Αθήνας με τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης

Last modified: 12 Σεπτεμβρίου 2015

Close