Written by 13:34 Αρχική Σελίδα

Σύλλογος Περικλής: για τις εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»Γιαβάση 7 -15242
Αγία Παρασκευή

Τηλ-Fax: 2106399318
http://www.syllogosperiklis.gr
info@syllogosperiklis.gr
Αγ. Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2013
Αρ. Πρωτ.:149Προς: Τους όλους τους εκπαιδευτικούς,

μέλη του συλλόγου μας.

 

 

Θέμα:  Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

 

Σας ενημερώνουμε ότι σχετικά με τη συμμετοχή μας στις  αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και της Ε.Ε. του συλλόγου μας που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου ισχύουν τα εξής:

Δικαίωμα να είναι μέλη του Συλλόγου μας και να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες  έχουν όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν στα σχολεία που ανήκουν στο Σύλλογο μας  με οποιαδήποτε εργασιακή σχέση (μόνιμοι, αποσπασμένοι, αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου, μεταταχθέντες από τη Β/θμια κλπ) .

  • Για την ψηφοφορία θα λειτουργήσουν τρία εκλογικά τμήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

 

  • Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, μόνιμοι και οι αναπληρωτές.
  • Για τους συναδέλφους μόνιμους που μισθοδοτούνται από τη Δ/νση Β΄ Αθήνας (όχι οι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ και οι αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΠΕ ή ΠΥΣΔΕ) η παρακράτηση της συνδικαλιστικής τους  συνδρομής θα γίνει από την μισθοδοσία τους εφόσον δηλώσουν ότι το επιθυμούν στις καταστάσεις που θα αποσταλούν στα σχολεία.  Οι συνάδελφοι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ, αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΠΕ ή από ΠΥΣΔΕ, μεταταχθέντες και ωρομίσθιοι καλούνται να πληρώσουν τη συνδρομή τους την ημέρα των εκλογών στην ταμία του συλλόγου.
  • Υπενθυμίζουμε ότι η συνδρομή για τους μόνιμους και αναπληρωτές πλήρους ωραρίου (ΕΣΠΑ ή κρατικού προϋπολογισμού) είναι 30€, ενώ για τους Αναπληρωτές Μειωμένου ωραρίου και ωρομίσθιους είναι 10€.
  • Για την τακτική Γ.Σ του Συλλόγου μας που πραγματοποιείται την Τετάρτη  20 Νοέμβρη στις 8.30 π.μ. στο 12ο Δημ. Σχ. Χαλανδρίου δικαιούμαστε συνδικαλιστική άδεια. Εξυπακούεται ότι όσοι συνάδελφοι δε συμμετάσχουν στη Γ.Σ. πρέπει να εργαστούν. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας « Ο Περικλής» πραγματοποιούνται αμέσως μετά τη λήξη της Γ.Σ. και ξεκινούν στις 2μ.μ και τελειώνουν στις 6.30μ.μ.

 

                            Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                                       Η Γεν. Γραμματέας                      

Νίκος  Παπασπύρος                                          Άννα Μάγια Σταυροπούλου

 

Last modified: 18 Νοεμβρίου 2013

Close