Written by 12:30 ΑΣΕ

ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

12 Νοέμβρη Απεργούμε!

Συμμετέχουμε μαζικά, μαχητικά στην Γενική Πανεργατική Πανελλαδική απεργία.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ 10.30 π.μ.

Στις 12 Νοέμβρη κανένας εκπαιδευτικός στην τάξη, κανένας και καμία στο εργοστάσιο, στο γραφείο! Κανένας άνεργος μόνος του! Όλοι μια γροθιά! Όλοι στο δρόμο του απεργιακού αγώνα!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Κεφάλαιο – ΕΕ – Κυβέρνηση προχωρούν σε ένα τεράστιο προμελετημένο αντεργατικό έγκλημα!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έρχεται να τελειώσει τη βρώμικη δουλειά που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!

Η κοινωνική ασφάλιση μας αφορά όλους!

Δεν είναι μόνο το δικαίωμα στη σύνταξη, κυρίως είναι το δικαίωμα στην υγειονομική περίθαλψη και την πρόνοια. Είναι η προστασία της λαϊκής οικογένειας και των παιδιών της, η προστασία της μητρότητας, των αναπήρων, τη προστασία από τον επαγγελματικό κίνδυνο, τα ατυχήματα, τις επαγγελματικές ασθένειες.

Όλα αυτά τα έχουμε χρυσοπληρώσει με ιδρώτα, κόπο και αίμα, εμείς και οι προηγούμενες γενιές! Δεν μας τα χάρισε κανείς!

Κανένας να μην παρασυρθεί από τα ψέματα της βρώμικης κυβερνητικής προπαγάνδας ότι δήθεν τα μέτρα θα αποδώσουν «δικαιοσύνη και ισότητα».

Κανένας να μην ξεγελαστεί από την επιχείρηση διαχωρισμού των εργαζόμενων! Το «διαίρει και βασίλευε» είναι η προσφιλής τους τακτική για να περνούν τα μέτρα!

Οι δήμιοι του ασφαλιστικού εμφανίζονται ως σωτήρες του!

Καταργούν εντελώς το δικαίωμα στη σύνταξη και την ασφάλιση για τις νεότερες γενιές! Καταδικάζουν τους φτωχούς αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες στην δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα με συντάξεις φιλοδωρήματα.

Με τα μέτρα που ψήφισαν τις προηγούμενες ημέρες

Αρπάζουν τα ταμειακά διαθέσιμα των σχολείων, των νοσοκομείων, των ΑΕΙ-ΤΕΙ, μέτρο που εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά, για την εξυπηρέτηση των δανειακών υποχρεώσεων προς το ΔΝΤ. Την ίδια στιγμή απαλλάσσουν μονοπωλιακούς ομίλους (COSCO, HOCHTIEF) σε λιμάνια και αεροδρόμια από δημοτικά τέλη (και μάλιστα αναδρομικά), διαγράφουν τα χρέη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ.α. Είναι προκλητικοί!

Να ποιοι κερδίζουν από τα νέα μέτρα!     Οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες! αυτοί “τρίβουν τα χέρια τους”.

Ισοπεδώνουν τον λαό για τα κέρδη της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας!

Αυτό εννοούν όταν μιλάνε για ανάπτυξη: Το καπιταλιστικό κέρδος και όχι την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

12 Νοέμβρη Απεργούμε!

Αγωνιζόμαστε και Απαιτούμε :

Αποκλειστικά Δημόσια Δωρεάν Καθολική και Υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση

Εμείς, ο εργαζόμενος λαός, έχουμε μόνο μια διέξοδο. Να ξεσηκωθούμε!

Δυναμώνουμε την ενότητά μας, τα σωματεία μας, συσπειρωνόμαστε με το ΠΑΜΕ, χτίζουμε την κοινωνική συμμαχία για ρήξη και ανατροπή με την ΕΕ και τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων! Για ανάπτυξη προς όφελος του εργαζόμενου λαού όχι των λίγων!

Όλοι στον αγώνα! Όλοι στην απεργία!

Last modified: 7 Νοεμβρίου 2015