ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

21 Ιανουαρίου 2009

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου ο Σύλλογός μας διοργάνωσε την πρώτη για το 2009 εθελοντική αιμοδοσία. Η αιμοδοσία ξεκίνησε στις 09:00 το πρωί και τελείωσε στις 14:00 το μεσημέρι και προσήλθαν σε αυτή 65 μέλη μας από τα οποία έδωσαν αίμα οι 52 συνάδελφοι. Οι 13 συνάδελφοί κρίθηκαν από τη γιατρό του Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού ότι δεν έπρεπε να δώσουν αίμα για να προστατευτούν οι ίδιοι. Είναι βέβαιο ότι θα είναι σε θέση να αιμοδοτήσουν στην επόμενη αιμοδοσία που θα γίνει τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου

Η προηγούμενη εθελοντική αιμοδοσία είχε γίνει τη 13 Μαΐου 2008 και σε αυτήν συμμετείχαν και έδωσαν αίμα 56 μέλη μας.

Τα Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που προσήλθαν στην αιμοδοσία, ανεξάρτητα να μπόρεσαν να δώσουν αίμα καθώς και όλους αυτούς που βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία της.

Ισχυρή τράπεζα αίματος σημαίνει προσφορά και ασφάλεια σε όλους μας.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την αιμοδοσία.

IMG_1582.JPG IMG_1591.JPG