ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

 

Στις 6 Νοεμβρίου 2007 ο Σύλλογός μας διοργάνωσε τη δεύτερη μέσα στο έτος εθελοντική αιμοδοσία. Ο λόγος που μας έκανε να διοργανώσουμε και δεύτερη αιμοδοσία ήταν η ενίσχυση της τράπεζάς μας. Ξεκίνησε στις 09:00 το πρωί και τελείωσε στις 02:00 το μεσημέρι και προσήλθαν σε αυτή 45 μέλη μας και έδωσαν αίμα.

Η προηγούμενη εθελοντική αιμοδοσία είχε γίνει την 1 Ιουνίου 2007 και σε αυτήν συμμετείχαν και έδωσαν αίμα 60 μέλη μας, δηλαδή συνολικά φέτος στην τράπεζά μας κατατέθηκαν 105 μονάδες αίμα.

Η αιμοδοσία και τις δυο φορές είχε μεγάλη επιτυχία και αυτό γίνεται φανερό από τον αριθμό των μονάδων αίματος, που είναι υπερδιπλάσιος αιμοδοσιών του παρελθόντος.

Στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε ότι μέχρι τώρα το διοικητικό Συμβούλιο διοργάνωνε μια φορά το χρόνο αιμοδοσία. Μόλις όμως διαπιστώθηκε ότι οι ανάγκες των μελών του Συλλόγου μας σε αίμα αυξήθηκαν σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε και δεύτερη αιμοδοσία.

Η ανταπόκριση των συναδελφισσών και των συναδέλφων επιβεβαίωσε αυτή μας την απόφαση και εκτιμούμε ότι στο μέλλον θα γίνει καθεστώς η εθελοντική αιμοδοσία των μελών μας να γίνεται δυο φορές το χρόνο.

Ενημερωτικά να σας πούμε ότι και στις δυο φορές που διοργανώσαμε εθελοντική αιμοδοσία προσήλθαν συνολικά 105 άτομα, αριθμούς πολύ υψηλός σε σχέση με το παρελθόν. Ελπίζουμε ότι στο μέλλον ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί.

Η ώρα της αιμοδοσίας
Οι γιατροί ελέγχουν αν μπορούμε να δώσουμε αίμα Περιμένοντας να έρθει η σειρά μας
Πρόχειρο φαγητό και χυμοί μετά την αιμοδοσία
Είμαστε άνετοι την ώρα της αιμοδοσίας