Το φωτογραφικό αρχείο της μεγάλης απεργιακής κινητοποίησης των εκπαιδευτικών Π.Ε. του Συλλόγου "Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ" το 2006

Ενημέρωση πριν από την απεργία στο 12o Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου Ενημέρωση πριν από την απεργία στο 12o Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου Ενημέρωση πριν από την απεργία στο 1ο - 6ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού Ενημέρωση πριν από την απεργία στο 1ο Αγίας Παρασκευής Ενημέρωση πριν από την απεργία στο 2o - 3o Δημοτικό Σχολείο Παπάγου Κατασκευάζουμε τα πανό που θα χρειαστούν, για την κινητοποίηση, με την βοήθεια των συναδέλφων
Κατασκευάζουμε τα πανό που θα χρειαστούν, για την κινητοποίηση, με την βοήθεια των συναδέλφων Κατασκευάζουμε τα πανό που θα χρειαστούν, για την κινητοποίηση, με την βοήθεια των συναδέλφων Κατασκευάζουμε τα πανό που θα χρειαστούν, για την κινητοποίηση, με την βοήθεια των συναδέλφων Κατασκευάζουμε τα πανό που θα χρειαστούν, για την κινητοποίηση, με την βοήθεια των συναδέλφων Το πανό μας στα κάγκελα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου Το πανό μας στα κάγκελα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού
Το πανό μας στα κάγκελα του 3ου - 15ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου Στην οδό Μητροπόλεως λίγο πριν από το ΥΠΕΠΘ Στην οδό Μητροπόλεως λίγο πριν από το ΥΠΕΠΘ Έξω από το ΥΠΕΠΘ Έξω από το ΥΠΕΠΘ
Έξω από το ΥΠΕΠΘ Έξω από το ΥΠΕΠΘ Έξω από το ΥΠΕΠΘ Πορευόμαστε προς το μέγαρο Μαξίμου Πορευόμαστε προς το μέγαρο Μαξίμου Πορευόμαστε προς το μέγαρο Μαξίμου

1 2 3 4 Έπόμενη σελίδα >>